- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Космите в носа
Как да си махна космите в носа (ама с по малко болка)абе както и да е с болка без само кажете как
emi izkubi si gi s pinseta ili ako iska6 da nqma bolka-reji gi s noji4ka.drug na4in nqma.
Emi ima i epilatori sas specialna pristavka za skubane na kosmite v nosa
аз ползвам ножичка за нокти. ама внимавай да не се порежеш че боли много иначе не
2, 11 и 8 точка системно - бан
Мм аз знам че има едни специални ножички с по извит край в началото.Ако можеш да си откриеш в някой магазин..или де да знам.Може да попиташ и в фризьорски салон дали продават.Брат ми от там си купи веднъж една.ОЩе му върши работа![]()
нем..постригват се за да не стърчат толкоз много :> тъй знам аз поне :>Първоначално написано от i'm so excited!
ебати, кви са тия косми, та чак и да стърчат?
алелуя.
abe kvi prostotii gi mislite be hora,poludqhte li??????????kosum4etata v nosa predpazvat ot navlizane na prah i mikrobi v nostnata kuhina.kak 6te si gi maha6,puk ikakvo tolkova ti pre4at,danebi da ti stur4at ot nozdrite?
Подкрепям. Предпазват ни, сега не смятам да обеснявам, мисля, че можете да се досетите от какво...Първоначално написано от i'm so excited!
аха. така еи аз с такава си ги махамПървоначално написано от SweeT_KiSs^F
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!