.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Коста
    Guest

Трябва ли да сме груби сме с гаджетата си и рапаните?

Рапана кфо беше? нещо като рак? Като бях малък, с баща ми спорехме какво е рапанът. Аз си мислех, че е вид риба, но той ми вика- не. Май беше охлюв.. След това не говорехме много време.

След тфа кфо ли праих.???@В.?@>#@?132лкп0

Какво мислите- да използвам ли телеффдлхфхдлхфдхф 3G technology, или да си остана със the basic operating system sumbyan

Да пробвам ли това ново упражнение, където го видях по телевизиятааа.. което се състои, от коремни преси с тежест в ръка?

ЕЕЕеее, сега трябва нещо за секса:

малък ли тие копулативния орган като е от *brainfreeze* диапазона на 23 см? защото пшмня, че четох ф една книга на стивън кинг- "Играта на Джералд", че неговия копулативен орган е 15см, и от това се разбира че 23 см е в диапазона на по-големите копулативни органи.. или не?

и тфа е, не мога повече...

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    няма ли кой да го заключи тфа..

Др. Иванов
    Guest
    Диагноза: Страда от тежка форма на шизофрения, гарнирана с разтроение на личността - един път слонче-педалче, препичащо се на сянка на северния полюс, един път котенце-сирак по рождение, отгледано от глутница вълци дендрофили, един път циганин, дишащ лепило в евтина хартиена торба по централната улица.
    Лечение: Неизлечимо.

Тялото да се кремира след смъртта, силно заразно е.

Boje kolko prosti galoshi ima v ta Balgariq..BOje

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    Цитирай Първоначално написано от Др. Иванов
    Диагноза: Страда от тежка форма на шизофрения, гарнирана с разтроение на личността - един път слонче-педалче, препичащо се на сянка на северния полюс, един път котенце-сирак по рождение, отгледано от глутница вълци дендрофили, един път циганин, дишащ лепило в евтина хартиена торба по централната улица.
    Лечение: Неизлечимо.

Тялото да се кремира след смъртта, силно заразно е.
    абсолютно съгласна!

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Трябва ли да сме груби сме с гаджетата си и рапаните?

Цитирай Първоначално написано от Коста
    Рапана кфо беше? нещо като рак? Като бях малък, с баща ми спорехме какво е рапанът. Аз си мислех, че е вид риба, но той ми вика- не. Май беше охлюв.. След това не говорехме много време.

След тфа кфо ли праих.???@В.?@>#@?132лкп0

Какво мислите- да използвам ли телеффдлхфхдлхфдхф 3G technology, или да си остана със the basic operating system sumbyan

Да пробвам ли това ново упражнение, където го видях по телевизиятааа.. което се състои, от коремни преси с тежест в ръка?

ЕЕЕеее, сега трябва нещо за секса:

малък ли тие копулативния орган като е от *brainfreeze* диапазона на 23 см? защото пшмня, че четох ф една книга на стивън кинг- "Играта на Джералд", че неговия копулативен орган е 15см, и от това се разбира че 23 см е в диапазона на по-големите копулативни органи.. или не?

и тфа е, не мога повече...
    Бухахахаха туй за рапана ма разби

Мега фен Аватара на machoka
    As you say...

dot eleven.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си