- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- клуб "самотни сърца"
Самотни ли сте???...ДА?..Зна4и си прили4амеаз това лято се запознах с едно мом4е от друг град и си изкарахме страхотно но сега...знам 4е няма да го видя скоро и ми е кофти
а вие защо не сте си намерили половинката?
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
щото съм грозен и тъп![]()
vengeance knows no mercy
аз съм си я намерила вече, но пак чувствам самота - естествено когато той не е до мен
![]()
Защото понякога жовотът смърди...и както е казал Мърфи: Усмихни се...утре ще бъде по-лошо...
Знам ли защо нямам половинка???Всички знаем колко е гадно...но пък пак се живее...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
намерих я,но я изгубих по точно той ме накара да се влюбя в него а после си отиде,и сега съм наистина самотна но приятелките правят всичко възможно да не се чувствам самотна,а и разговорите с f@nt@zi@ много помагат =D> за което и благодаря и силно се надявам да продалжът и да успея да и помогна така както тя на мен
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ae hora ne znaete li che za seki vlak si ima patnici![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Незнам защо не съм намерил половинката си.Може би просто съм я намерил и тя е някъде около мен но просто нещата не са се доразвили още.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
da..tq moje da e tochno pred teb a ti moje prosto da ne q zabelqzvash...trqbva da si otvorish ochite i sarceto ...tokuvij si q nameril![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Аз това лято открих своята половинка...
бях на село за 1 месец
реших да се поразходя из поляните защото нямаше какво толкова да се
прави. Та разсхождам си се аз и там зад едно дърво видях нея.
Беше застанала под сянката му за да се скрие от слънцето
Стъписах се такава красота не бях виждал до сега
перфектно тяло, добре подържана козина и виме
приближих се до нея с намерението да се запознаем
и тогава тя каза: "Мееееееееее"
тогава разбрах че тя е момичето за мен
ех прекарвахме си хубаво но всичко все някога трябваше да свърши
никога не разсъждавай така. за да се случи нещо хубаво, първо трябва да бъдеш оптимист! тъй като те гледам... с тая висока самооценка...Първоначално написано от vladi_addict
я са стегни
![]()
da e ne spichai teq raoti sa mignoveeni znam gi az teq neshta.Badi optimist gore glavata oshte mn takiva she ima da sreshtash...ne e parviq nito posleden chovek.
Първоначално написано от vladi_addict
i kvo kat ste grozni i tapi kvo?basi ocenkata si praite chesno
mi vi kat ne sa uvajaate kak ochakvate nqkoi dr da go napravi?
и мене ме броите !Първоначално написано от faceleZzZ
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
tei i tei se broim are da stanem 3-ma ama az sam jenska
и аз .. !Първоначално написано от yo-ma-nigga
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
shto trqa da imame takova mnenie za sebe si ..?
мхмьа...и азПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
![]()
тоя клуб обаче бързо се разраства![]()
хих и аз ще се обавя към клуба пффф баси писна ми само ме лъжат![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм сама , но мисля , че скоро ще бъда член на клуба ... По-добре сама ,отколкото зле придружена![]()
Em ne sym sama, no predchuvstvam che ako gadjeto mi ne mi obyrne malko vnimanie i az shte se prisaedinq kym kluba...![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
гадно е да си сам но се свиква дори и приятелите ме игнорираха и ме лъжат и ся съм адски самотна.........![]()
![]()
![]()
![]()
az sqkash sum rodena za tozi club!!!Nqmam si nikogo...1. nikoi ne me obicha istinski,2. ne mi se misli oshte... Pisna mi veche ot momcheta i gluposti... iskam si jivota ...da si go jiveq..kakto az si znam.Smisul pak shte flirtuvam i t.n.,no ne iskam gadje... tova...,che se promeniz otgovarq do nqkakva stepen na tova,koeto iskam...sviknala sum sama... i razbrax,che takava shte buda i v budeshte..-sama,neka pone da mi e po lesno...svinah sama isega ne iskam nikogo do men... veche ne...
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!