.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    Death`Whore
    Guest
    Znam...neznajno zashto ottuk ne moje da se wleze w nikakyw account...i izwinete za latinicata.

Повече от фен
    az pak she sa postrigvam Hahahahahahahah
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Death`Whore
    Guest
    Ne kopiraj nashata ljubima Eleonora, ne e originalno weche.

Повече от фен
    1 vapros - a koq e eleonora?!ne sam chak tolkos bila i prebila tuka che da vi znam individite
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Идваммммммммм

фюбена съм ама той се прави на пунта и че нищо не знае и така....
    а в същност всички казват че и той имал нещо към мен
    е дали не е гаден

za6toto vzeh da obqsnqvam na edno mom4e,koeto haresvah,4e iskam da sme samo fr,i ot tam se obarkaha totalno ne6tata.ma ne mi e mn zor i taka mi e dobre.predpo4itam edin dobar priqtel do sebe si,otkolkoto nqkoi,s koito trqa kasam rano ili kasno.vapros na vijdane
    hey now !!!

Град
    iz Zemqta
    Mii spored men samotata e mn ob6to ponqtie i ne mislq 4e 6tom nqma6 polovinka e zaduljitelno da si samoten-zavisi ot 4oveka est ..vseki 4ovek e malko ili mn samoten nezavisimo ot vsi4ko koeto go zaobikalq,no v kraina smetka vseki ima nujda ot ne6to samo negovo,koeto da ne deli s nikoi moje bi tova e SAMOTATA!
    hahaha i az se izkazahh
    a puk po temata mii da 4uvstvam se samotna i to ne mallko,za6toto naistina v momenta imam nujda ot 4ovek koito da e do men..ama ne sum se i raztursila de mislq 4e toi sam 6e doide
    Cuz I don't give a damn
    I don't give a shit
    What you say about that?
    You know
    I don't give a damn
    I don't give a shit
    What you say about that?
    You know
    I'm not gonna cry
    About some stupid guy
    A guy who thinks he's all that

Фен
    Град
    burgas
    tova 4e trqbva da potarsim 4ovek s koito da spodelim vremeto i jivota si e vqrno !!no po nqkoi pat emn trudno da nameri6 nqkoi i ti se iska pone vednaj i ti da bade6 otkrita!!!
    A do kluba tova s bonbonkite e gotino !!! a i az sam ot burgas
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

Повече от фен
    e i az nqmam gadje

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от shan7ava7a_
    Mii spored men samotata e mn ob6to ponqtie i ne mislq 4e 6tom nqma6 polovinka e zaduljitelno da si samoten-zavisi ot 4oveka est ..vseki 4ovek e malko ili mn samoten nezavisimo ot vsi4ko koeto go zaobikalq,no v kraina smetka vseki ima nujda ot ne6to samo negovo,koeto da ne deli s nikoi moje bi tova e SAMOTATA!
    hahaha i az se izkazahh
    a puk po temata mii da 4uvstvam se samotna i to ne mallko,za6toto naistina v momenta imam nujda ot 4ovek koito da e do men..ama ne sum se i raztursila de mislq 4e toi sam 6e doide
    .

права си всеки се чувства самотен по свои начин ... някои защото нямат гаджета други заради приятелите си ... чесно да ви кажа като се замисля ..нямам гадже ...но не ми и липсва имам си приятели които страшно мно обичам ... хмм ...слушаите песента staind-outside на подписа ми я има ...много дуро парче ! ...текста е мно дубър !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    много самотни има тук,трябва да не бъде така
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    много самотни има тук,трябва да не бъде така
    emi ne trqbva no e fakt kvo da napravime
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Guest
    И аз се присъединявам към клубът.Момичетата не ме харесват.Не знам грозен ли съм , тъп ли съм ,но нямам нито гадже ,нито имам много приятели.Съмотен съм.

Хех...самотна и много нещастна съм ама в последно време не го показвам,макар от вътре да изгарям...Преди година и полувина се запознах по чата с едно момче,от басик на басик той се влюби в мен и скоро и аз...Беше страхотно,макар да не осазнавах колко съм щастлива,заради тапите си родители,които не ми даваха да излизам вечер навън...Но бях най-щастливият човек на света,защотоо бях с него,защото бях единствена за него и той ме обичаше...Уви не ми е писано да съм щастлива и щастлието ми едва достигна 5 месеца връзка след като повярва на приятелите си,че съм ги сваляла и че съм спала с тях...Заряза ме и вече повече от година страдам за него...Ся сякаш пораснах,станах по амбициозна,промених си външният вид и сега се харесвам....но още щом го засека по улиците нещо сякаш пробожда сърчицето ми...И като се замисял,че може би сега е с друга ми с еиска да умра...но искам да е щастлив макар и с друга...може би тва е моята полувинка,защотоо го обичам истински
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Ех...колко мъка има по тоя свят.И аз съм към клуба и не мисля, че скоро ще изляза от него .Хайде всеки да казва от кой град е и може хората от едни и същи градове да се видят, да си поговорят, а защо не и нещо повече.Все пак всеки малко или много тук търси любов, защо да не я намери във форума

PS: Аз съм от Русе

Не казвам, че ще те обичам вечно,аз мразя вечните неща.Не казвам,че ще те обичам дълго,но поне до като умра.......!!!!

Повече от фен
    ami da i az tova predlojih v deistvitelnost da si naprvim takav club bi bilo dobre za nas.Az sam Ot veliko tarnovo..haide vie ste .

И аз се присъединявам към клуба на самотните сърца... Защо? Ами защото след последната си връзка не съм срещнал момиче, с което да искам да правя нещо друго освен секс. А пък защо не съм срещнал такова момиче... това вече е въпрос, на който няма отговор.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    mi are da se prai neshto po vaprosa veche dosta chlenove stanahme...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ne iskam i da chuvam za momche....smisul pone v blizkite meseci

Просто в моя град момичетата който заслужавът уважение се броят на пръсти. Но има и готини момичета но... те търсят някой с около 3-4 години по голям от тях.. Ей т'ва е самата истина

Цитирай Първоначално написано от yo-ma-nigga
    mi are da se prai neshto po vaprosa veche dosta chlenove stanahme...
    Според тебе какво трябва да се направи?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    ami da vidim koi ot koi grad e za teq ot ednakvite mogat da se vidqt..da si govorqt i tn spored men edobra ideq neznam vii kakvo predlagate? haide de proqvete jelanie...

Фен
    Град
    burgas
    az kvo moga da napravq moga da vi kaja 4e sam ot burgas i ako ima nqkoi ot 4lenovete na kluba da e ot tuk s udovolstvie bih se sre6tnala s nego tva e
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    аз съм си я намерила вече , но пак чувствам самота - естествено когато той не е до мен
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си