- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- клуб "самотни сърца"
Еми не намерих половинката си това лято,защото аз самата не исках:) Просто нещо ми беше станало и не исках приятел..исках да съм си свободна и да не се чувствам длъжна към никой,но накрая се появи едно момче,дето може да се каже,че ми завъртя главата..но нищо не стана между нас,защото той е студент и се наложи да замине да учи,но нищо аз го чакам да си дойде:)))))) хиихи ..
I az sam samotna!MNogo samotna!Zaobikolena ot tolkowa mnogo hora i se 4yvstvam samotna!![]()
Namerih polovinkata si,no q ostavih da se tragne pysnah q na svoboda...Mnogo go obi4am no "Ako obi4a6 nqkoi pysni go na svoboda i ako te obi4a toi 6te se varne"...No mai ne me obi4a....I sega sam samotna...MNOGO samotnaaaaaa![]()
![]()
аз се държах мн тъпо с мом4ето което харесвах
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
i az moga da kaja sa6totoПървоначално написано от nikol_pcd
И аз съм от Бургас. На колко си ,дай инфо ,пик нещ отакова.Първоначално написано от melani
I az sym samotna.. Zashtoto da obichash znachi da boli.. Do sega ne sym razbrala kakvo e da imash do sebe si nqkoi koito da te obicha i da dava vsichko za teb kakto i ti za nego.. Prosto sydbata ne mi e pratila do den dneshen lubov.. istiska.. chista .. iskrena.. Samo izmama.. i stradaniq!
za6to li sym samotna... moje bi za6toto mom4eto, koeto haresvam, zaminava da u4i v drug grad, nqma da se vidim nqkolko meseca i 6te mi lipsva stra6no mnogo... na tova otgore dnes tr-6e da izlezem s nego, pyk az vzeh 4e vdignah temperatyra, majka mi kaza da si sedq vky6ti, i nqma da mojem da se vidiiiiiim![]()
![]()
a toj trygva utre....ami kak nqma da se 4uvstvam samotna
![]()
adski poznato mi e i az saam taka nikoi ne me obi4a ve4e zagubih nadejda i v lubovta i si4ko... priqtelite mi po4naha da se se6tat za mene samo kogato trqbva da im pomogna s ne6ty 6toto az sam takyv 4ovek 4e vse gledam da pomogna na sekiПървоначално написано от Mila_Zloba
a kogato az se nujdaq ot pomo6t seki se prai ujas daje ve4e ne se namira nikoi koito da me izslusha i razbere ujasnu gadnu mi e
![]()
![]()
![]()
![]()
i azПървоначално написано от yo-ma-nigga
AIde az sam Za Vt da ima klub :PP
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
И аз съм от Бургас. На колко си ,дай инфо ,пик нещ отакова.[/quote]
mi az sam na 13 6te sam sedmi klas i u4a vav Vasil Aprilov ko da ti kaja dr ako te interesuva pitai!!!
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
А тебе ше те шляпна много якоПървоначално написано от BeBencEto
![]()
![]()
А пък вие по добре давайте на лс, за да не спамим излишно темата (просто съветПървоначално написано от melani
).
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
da ma chakati ei![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
клубът се разраства доста бързо ..което чесно казано не е много хубаво ...но какво да се прави ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Еми айде и аз към клуба , вече 4 месеца и половина го преследвам ама без успех![]()
Every second chance begins with first step ..
v momenta sam samoten taka da se kaje no pak i taka si mi e dobre
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
нека бъдем 3ма .....Първоначално написано от faceleZzZ
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Присъединявам се.
Просто не съм намерил точната половинка, така да се каже. Друга причина няма.![]()
в този клуб ще има много членове
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
във форум сме все пак. нормално е. повечето хора не седят на компютъра ако имат приятел(ка). те прекарват времето с него. а който го няма - в интернет. аз си признавам, често съм тук и съм сам. но не и самотен. за мен има хора, с които мога да прекарам времето си. затова и не се присъединявам към клуба. но аз ви съветвам нещо. вижте ми ника. Мечтател. е, това ви съветвам. мечтайте и се борете за мечтите си. борете се деца мои. аз така правя. и знаете ли, помага. дори самата борба помага срещу самотата. но пораженията са лошо нещо. особено когато си сам мъчейки се да заспиш. но тогава на помощ идват мечтите. запълвайки това време с мечти аз отново се спасявам от самотата. и след това ми е лесно, особено след като борбите ми се увенчават с успехи.Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
не съм сагласна за това че хората тук нямат гаджета,аз до скоро имах но пак си влизах във форума,аз влизах всеки ден сутрин и вечер когато се прибера,а сега във този форум има доста хора които са щастливо влюбени тук не си прав че хората в този форум нямат приятели или гаджета.Първоначално написано от мечтател
а за това за мечтите си напълно прав
=D>
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Бройте ме и мене в клуба. Поне за довечера, защото винаги умирам от самота щом мойта любов не е с мен ами спинка сладко и не мога да я гушна.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2т. системно
съгласен съм, че някои тук имат. аз казах повечето. повечето ми познати които имат гаджета не влизат из нета. аз самия когато имах не ми се занимаваше с компютъра. ти обаче си си права, не всички тук са сами. лека нощ, на мен ми се доспа.Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Шефче от коя секта те зеха тебе уе?Мечтател. е, това ви съветвам. мечтайте и се борете за мечтите си. борете се деца мои. аз така правя. и знаете ли, помага. дори самата борба помага срещу самотата. но пораженията са лошо нещо. особено когато си сам мъчейки се да заспиш. но тогава на помощ идват мечтите. запълвайки това време с мечти аз отново се спасявам от самотата. и след това ми е лесно, особено след като борбите ми се увенчават с успехи.
2т. системно
Днес докато се разхождах по плажа...и тази голяма луна...толкова самотно се почувствах.А излязох да се разведря...ефекта беше обратен...присъединявам се...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi