- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- клуб "самотни сърца"
от мойта си.Първоначално написано от Amayo
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
еми и аз съм грозен тип ..... но си харесвам една много готина какичка жалко че тя едва ли изпитва същото и едва ли някога ще ми стане гадже и ще излесе с мен поне до сега продължава да ми отказва да излесем където и да е......... двамата............. или с неини приятели приятелки пак пфу((((((((((( i.am.so.alone.
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
хахахха тва с пцто беше мно тъпо ...аз по тая логика ще се омъжа за него ..малко ше се скарам с брат ми но кариа ! ще го преживея ! ...след някоя година наще може и ново да земат по младичко да е ...а ако можеше пцто и да готви и да чисти нямаше вобще да се замисля !
но какво ти да е![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
pi6ete i men![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Чудя се аз и се чудяяя...нищо не ми липсва,а тооо...ма има време![]()
Моля ви помгнете ми!Нямам приятели,нито половинка!Нуждая се от помощ.Не знам какво лошо има в мен, но съм адски много самотен.Какво да правя?![]()
Сама съм,щото ми разбиха сърцето и се
наложи да се откажа или да живея в лъжа![]()
![]()
По-добре сама![]()
Не мисля,че някога ще обичам отново,наистина в ужасно![]()
![]()
Бройте ме и мен в клуба![]()
Това лято изживях само 2 хубави дена, но след тях следваше само тъга и в същото време се мрязя...
През тези 2 дена не спирахме да се гледаме с най-прекрасното момиче, което съм виждал или сънувал някога! Гледахме се постоянно, но аз, аз бях пълен загобеняк... кретен... идиот и всичко, за което се сетите![]()
Аз съм страшно срамежлив, но явно и тя беше или просто чакаше да отида при нея, но мен ме беше срам защото и тя беше с тяхните си, както аз![]()
Тъкмо събрах смелост да отида при нея и дойде време да си тръгваме...
След тези могове изпаднах в някаква депресия, но в един момент си казах, че сигурно няма да я срещна повече и трябва да продължа напред и също така си обещах, че ще се опитам да не съм толкова срамижлив...
Но тези мигове ще ги запомня за винаги, дори и да са били толкова кратки!![]()
Може да ви се струва странно, но исках да го споделя с вас...
Извинявам се, че ви накарах да изчетете простотиите, които написах...
ПС:
Сега има едно момиче дето тренира в залата, където и аз тренирам и мисля да действам \/
А искам да кажа на всички, които не са срещнали своята половинка да не се притесняват! Цял живот ни предстой и все някога ще срещнем ИСТИНСКАТА любов и няма смисъл да се отчайваме![]()
haha zashto nqmam li?..zashtoto iskam da sam s mom4e ot dr krai na Bg..a zashto taka se e poluchilo li? emi zashtoto v moq shiban gradec nqma nqkoi koito da me privlicha tolkova che da iskam da sam s nego..tukashnite stavat samo za veselba..stigne li se do neshto po seriozno ot svalka..zabravi..gadno no fakt..prosto momcheto s koeto iskam da sam..u nego namiram vs koeto moga iskam nqkoga ot nqkoi..no..kakvo da se pravi..i tova che veche ne sam s nego me kara da se chuvstvam mn samotna no znam che edin den neshtata pak shte se promenqt i..
защо ли съм в клуба...може би защото мом4ето,с което искам да съм е малко дале4 от мен...затова се 4увствам самотна
КаЖи Ми нЯкОгА Да сИ ОбИчАл,Но нЕ нА ДуМи иЛи нА ШеГа?кАжИ Ми нЯкОгА Да сИ ПоЧyВСтВаЛ КаКвО Е В СъщнОсТ ЛюБоВтА?ИсКаШе мЕ СтАнАх тВоЯ-ТоВа лИ БеШе тВоЯтА МеЧтА?иСкАшЕ Да тЕ ОбИчАм и кАкТо вИнАгИ УсПя!