.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 110 от общо 110
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Мечтател. е, това ви съветвам. мечтайте и се борете за мечтите си. борете се деца мои. аз така правя. и знаете ли, помага. дори самата борба помага срещу самотата. но пораженията са лошо нещо. особено когато си сам мъчейки се да заспиш. но тогава на помощ идват мечтите. запълвайки това време с мечти аз отново се спасявам от самотата. и след това ми е лесно, особено след като борбите ми се увенчават с успехи.
    Шефче от коя секта те зеха тебе уе?
    от мойта си.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    еми и аз съм грозен тип ..... но си харесвам една много готина какичка жалко че тя едва ли изпитва същото и едва ли някога ще ми стане гадже и ще излесе с мен поне до сега продължава да ми отказва да излесем където и да е......... двамата............. или с неини приятели приятелки пак пфу((((((((((( i.am.so.alone.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хахахха тва с пцто беше мно тъпо ...аз по тая логика ще се омъжа за него ..малко ше се скарам с брат ми но кариа ! ще го преживея ! ...след някоя година наще може и ново да земат по младичко да е ...а ако можеше пцто и да готви и да чисти нямаше вобще да се замисля !

но какво ти да е

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    pi6ete i men
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен
    Град
    София
    Чудя се аз и се чудяяя...нищо не ми липсва,а тооо...ма има време

L0nely_m15
    Guest
    Моля ви помгнете ми!Нямам приятели,нито половинка!Нуждая се от помощ.Не знам какво лошо има в мен, но съм адски много самотен.Какво да правя?

Сама съм,щото ми разбиха сърцето и се
    наложи да се откажа или да живея в лъжа
    По-добре сама
    Не мисля,че някога ще обичам отново,наистина в ужасно

Sasuke
    Guest
    Бройте ме и мен в клуба
    Това лято изживях само 2 хубави дена, но след тях следваше само тъга и в същото време се мрязя...
    През тези 2 дена не спирахме да се гледаме с най-прекрасното момиче, което съм виждал или сънувал някога! Гледахме се постоянно, но аз, аз бях пълен загобеняк... кретен... идиот и всичко, за което се сетите
    Аз съм страшно срамежлив, но явно и тя беше или просто чакаше да отида при нея, но мен ме беше срам защото и тя беше с тяхните си, както аз
    Тъкмо събрах смелост да отида при нея и дойде време да си тръгваме...
    След тези могове изпаднах в някаква депресия, но в един момент си казах, че сигурно няма да я срещна повече и трябва да продължа напред и също така си обещах, че ще се опитам да не съм толкова срамижлив...
    Но тези мигове ще ги запомня за винаги, дори и да са били толкова кратки!

Може да ви се струва странно, но исках да го споделя с вас...
    Извинявам се, че ви накарах да изчетете простотиите, които написах...

ПС:
    Сега има едно момиче дето тренира в залата, където и аз тренирам и мисля да действам \/
    А искам да кажа на всички, които не са срещнали своята половинка да не се притесняват! Цял живот ни предстой и все някога ще срещнем ИСТИНСКАТА любов и няма смисъл да се отчайваме

Фен
    Град
    Монтана
    haha zashto nqmam li?..zashtoto iskam da sam s mom4e ot dr krai na Bg..a zashto taka se e poluchilo li? emi zashtoto v moq shiban gradec nqma nqkoi koito da me privlicha tolkova che da iskam da sam s nego..tukashnite stavat samo za veselba..stigne li se do neshto po seriozno ot svalka..zabravi..gadno no fakt.. prosto momcheto s koeto iskam da sam..u nego namiram vs koeto moga iskam nqkoga ot nqkoi..no..kakvo da se pravi..i tova che veche ne sam s nego me kara da se chuvstvam mn samotna no znam che edin den neshtata pak shte se promenqt i..

защо ли съм в клуба...може би защото мом4ето,с което искам да съм е малко дале4 от мен...затова се 4увствам самотна
    КаЖи Ми нЯкОгА Да сИ ОбИчАл,Но нЕ нА ДуМи иЛи нА ШеГа?кАжИ Ми нЯкОгА Да сИ ПоЧyВСтВаЛ КаКвО Е В СъщнОсТ ЛюБоВтА?ИсКаШе мЕ СтАнАх тВоЯ-ТоВа лИ БеШе тВоЯтА МеЧтА?иСкАшЕ Да тЕ ОбИчАм и кАкТо вИнАгИ УсПя!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си