.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Фен
    Град
    burgas

na 13,a bez cikal???????

Hi na vsi4ki iskam da spodelq moq problem!!az sam na 13 i nqmam cikal a vsi4ki moi sau4eni4ki do edna imat !!!dosta se pritesnqvam molq vi daite mi savet kak da ne se 6a6kam!!spodelete na kolko godini vi doide parva ili posledna bqhte ot klasa si!!! Molq spodelete opita si s men !!
    predvaritelno vi blagodarq
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

Ще ти дойде. Ако толкова се притесняваш отиди на гинеколог.

споко на мен ми дойде на 14
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    До 15 е нормално да нямаш. Не бързай. Има време за всичко, а и всичко зависи до организма.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    До 15 е нормално да нямаш. Не бързай. Има време за всичко, а и всичко зависи до организма.

Всъщност до 16 е нормално
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Всъщност до 16 е нормално
    Е, значи по-добре за авторката

Фен
    Град
    burgas
    da znam 4e e normalno no kato vsi4ki momi4eta po4nat da si govorqt koga trqbvalo da im idvai kvi prevrazki izpolzvali posledno i t.n i t.n i az se 4uvstvam gadno i sqka6 sam izolirana i po4vam da se draznq adski
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

Guest
    Ако искаш да ти дойде по бърдзо стой дълго време близо до включена микровълнова и до уреди излъчващи повече електромагнитни вълни.

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Споко, човече! На мен ми дойде на 15 и да, бях една от последните. Няма място за притеснения!

Спокойно, няма нищо ненормално в това. До 15-16 години е нормално. Ако все пак толкова много се притесняваш, отиди на лекар, за да ти каже причината.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Abe na moita pr i doide nekade na 15 godini moje i polovina tam nqkade ,na men mai mi doide na okolo 12 13 godini ne sam sigyrna ne pomnq veche.ama ne se pritesnqvai za kade barzash ne ti trqbva cikal vse o6te da te boli da ti teche krav ujasno e osobeno lqtoto.taka che ne barzai moje6 samo da se radva6 4e vse o6te nqma6..radvai se na detstvoto si

Повече от фен
    ne ty i trqbva mnogo e gadno.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ох,аз как не искам да имам менструация,ама още 30 години ще ме мъчи.Радвай се-разни организми,различно реагират.Аз дето бях слабичка имх на 11,а братовчедка ми,кято е пълничка-на 15-16.Така че си зависи от много неща.Ако на майка ти е дошло по-късно ето ти и причината-и това е генетично.

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Ох как я мразя тая работа с тея цикъли Н амен на 12 май ми дойде...и само няколко момичета от класа имаха...не си спомням много.Спокойно все някога ще ти дойде.Радвай се че нямаш - ужасно е!Особено лятот като си на море и т.н.

Цитирай Първоначално написано от melani
    da znam 4e e normalno no kato vsi4ki momi4eta po4nat da si govorqt koga trqbvalo da im idvai kvi prevrazki izpolzvali posledno i t.n i t.n i az se 4uvstvam gadno i sqka6 sam izolirana i po4vam da se draznq adski
    и аз бях така , не се притеснявай , като ги слушаш ще имаш по-ясна представа за самото нещо и ще бъдеш подготвена ,само можеш да се радваш :P

Др. Драгомиров
    Guest
    Диагноза: страда от липса на сиво вещество, в следствие на което задава глупави като нея въпроси.Мисля, че има надежда за Вас госпожице, но трябва да се лекувате веднага, иначе шанса ви е нулев.

С уважение:
    Др. Драгомиров

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Spoko be,vse nqkoga shte ti doide.Kakto drugite kazaha do 15-16 e normalnata granica.Ima oshte vreme.A i ravai se sega,kogato oshte nqmash Ako drugite ti priqtelki zapo4nat da govorqt za tova ti pyk se pohvali s tova,4e nqmash i ne ti se nalaga da se zanimavash s podobni raboti,4e mojesh da hodish spokoino na plaj i t.n.

на мен ми дойде на 12 ама бях 2-ра в класа.
    спорес
    ако не ти дойде след 16 год е вече притеснително
    иначе няма защо да се притесняваш

една сладурка
    Guest
    на мен ми дойде на 11, а на сестра ми на 14 при всеки организма е различен не се притеснявай

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    nqma za kakvo da se pritesnqva6 o6te 6te ti doide ako do 16 ne doide togava ve4e trqbva da se pritesnqva6 sq spoko moje bi sega taka 6te e i po komfortno za teb ne trqbva da se pritesnqva6 koga 6te ti doide dali nqkoi 6te zabeleji i tn. a kato ti doide6 6te vidi6 kakvo e

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Spokoino na men mi doide na 14 i do kolkoto pomnq bqh poslednata ot klasa..
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Голям фен
    Град
    Pleven
    Na men mi doide na 15. Golqm kef, shtoto drugite go imaha ot 5 klas, a az si sirkah i si hodeh na morence do mnogo kusno bez da spicham
    Blame the sin, not the sinner.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Защо искаш да ти дойде?!?!?
    На мене ми дойде на 12 год...много ме боли корема,нямам настроение..направо ужас...аз щях да се радвам ако бях на твоето място..ама НЕ

dudidi
    Guest
    spoko na men mi doide na 14 i az su6to bqh kato teb - edna ot poslednite. No za sega se radvai 4e ne ti e do6lo i si izivei tezi godini! Do 16 e normalno! I dokato drugite sedqt v toaletnata ti si pluvai v baseinite! \/

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от melani
    Hi na vsi4ki iskam da spodelq moq problem!!az sam na 13 i nqmam cikal a vsi4ki moi sau4eni4ki do edna imat !!!dosta se pritesnqvam molq vi daite mi savet kak da ne se 6a6kam!!spodelete na kolko godini vi doide parva ili posledna bqhte ot klasa si!!! Molq spodelete opita si s men !!
    predvaritelno vi blagodarq
    Дойде ми на 11, нямам представа първа или последна...хах... а и това няма никакво значение, защото при всеки е индивидуално. Не се притеснявай, ще ти дойде.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си