- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- na 13,a bez cikal???????
Hi na vsi4ki iskam da spodelq moq problem!!az sam na 13 i nqmam cikal a vsi4ki moi sau4eni4ki do edna imat !!!dosta se pritesnqvam molq vi daite mi savet kak da ne se 6a6kam!!spodelete na kolko godini vi doide parva ili posledna bqhte ot klasa si!!! Molq spodelete opita si s men !!
predvaritelno vi blagodarq
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Ще ти дойде. Ако толкова се притесняваш отиди на гинеколог.
споко на мен ми дойде на 14
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
До 15 е нормално да нямаш. Не бързай. Има време за всичко, а и всичко зависи до организма.
Първоначално написано от Анонимко
Всъщност до 16 е нормално![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Е, значи по-добре за авторкатаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
da znam 4e e normalno no kato vsi4ki momi4eta po4nat da si govorqt koga trqbvalo da im idvai kvi prevrazki izpolzvali posledno i t.n i t.n i az se 4uvstvam gadno i sqka6 sam izolirana i po4vam da se draznq adski
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Ако искаш да ти дойде по бърдзо стой дълго време близо до включена микровълнова и до уреди излъчващи повече електромагнитни вълни.
Споко, човече! На мен ми дойде на 15 и да, бях една от последните. Няма място за притеснения!![]()
Спокойно, няма нищо ненормално в това. До 15-16 години е нормално. Ако все пак толкова много се притесняваш, отиди на лекар, за да ти каже причината.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Abe na moita pr i doide nekade na 15 godini moje i polovina tam nqkade ,na men mai mi doide na okolo 12 13 godini ne sam sigyrna ne pomnq veche.ama ne se pritesnqvai za kade barzash ne ti trqbva cikal vse o6te da te boli da ti teche krav ujasno e osobeno lqtoto.taka che ne barzai moje6 samo da se radva6 4e vse o6te nqma6..radvai se na detstvoto si![]()
ne ty i trqbva mnogo e gadno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз бях така , не се притеснявайПървоначално написано от melani
, като ги слушаш ще имаш по-ясна представа за самото нещо и ще бъдеш подготвена ,само можеш да се радваш :P
Диагноза: страда от липса на сиво вещество, в следствие на което задава глупави като нея въпроси.Мисля, че има надежда за Вас госпожице, но трябва да се лекувате веднага, иначе шанса ви е нулев.
С уважение:
Др. Драгомиров
Spoko be,vse nqkoga shte ti doide.Kakto drugite kazaha do 15-16 e normalnata granica.Ima oshte vreme.A i ravai se sega,kogato oshte nqmashAko drugite ti priqtelki zapo4nat da govorqt za tova ti pyk se pohvali s tova,4e nqmash i ne ti se nalaga da se zanimavash s podobni raboti,4e mojesh da hodish spokoino na plaj i t.n.
на мен ми дойде на 12 ама бях 2-ра в класа.
спорес
ако не ти дойде след 16 год е вече притеснително
иначе няма защо да се притесняваш
на мен ми дойде на 11, а на сестра ми на 14 при всеки организма е различен не се притеснявай
nqma za kakvo da se pritesnqva6 o6te 6te ti doide ako do 16 ne doide togava ve4e trqbva da se pritesnqva6 sq spoko moje bi sega taka 6te e i po komfortno za teb ne trqbva da se pritesnqva6 koga 6te ti doide dali nqkoi 6te zabeleji i tn. a kato ti doide6 6te vidi6 kakvo e![]()
Защо искаш да ти дойде?!?!?![]()
На мене ми дойде на 12 год...много ме боли корема,нямам настроение..направо ужас...аз щях да се радвам ако бях на твоето място..ама НЕ![]()
spoko na men mi doide na 14 i az su6to bqh kato teb - edna ot poslednite. No za sega se radvai 4e ne ti e do6lo i si izivei tezi godini! Do 16 e normalno! I dokato drugite sedqt v toaletnata ti si pluvai v baseinite! \/
Дойде ми на 11, нямам представа първа или последна...хах... а и това няма никакво значение, защото при всеки е индивидуално.Първоначално написано от melani
Не се притеснявай, ще ти дойде.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."