.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: no orgasm

Guest

no orgasm

vuprosa mi e kum momi4etata.haresva li vi sexa kato ne stigate do orgazum?smisul gotino li vi e i ot samiq seks,dori i da ne svur6ite?bihte li se 4uvstvali zadovoleni?

Мега фен
    Не е само оргазмът важен. Сексът е приятен и преди оргазма, и без него.

ami da ponqkoga e mnogo hubavo po vreme na sexa dori i da ne stigne6 do orgazam pak moje da se po4uvstva6 dobre

Когато правиш секс не е най-важно да достигнеш до оргазъм. Трябва да се изпита удовлствие от самият секс. От това, че си с човек, който обичаш и т.н. Дори ти да не достигнеш до оргазъм е приятно да видиш, че на приятелят ти му е готино. Не само оргазмът носи удоволствие в секса.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Когато правиш секс не е най-важно да достигнеш до оргазъм. Трябва да се изпита удовлствие от самият секс. От това, че си с човек, който обичаш и т.н. Дори ти да не достигнеш до оргазъм е приятно да видиш, че на приятелят ти му е готино. Не само оргазмът носи удоволствие в секса.
    Napalno sam saglasna s tova pak i az sam chuvala che momi4etata dostigat mn po rqdko v jivota si do orgzam otkolkoto mom4etata.ama to ne e vajno orgazama vajno e da si dostavite usovolstvie edin na drug.

Супер фен
    Не!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    да харесва ми-не винаги достигм до оргазъм,но това не значи,че не ми харесва.Обичам много неща в секса и най-вече този с който го правя.А и изпитвам удоволствие от различни неща.Все едно е да питаш хубаво ли е да те целуват-от това едва ли ще изпиташ оргазъм,но пак ти е приятно,нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си