- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бешикташ-ЦСКА
Какви са вашите мнения и прогнози за този двубой?
Прогнози: 1:1 или 1:2 .![]()
Въпреки, че съм левскар, ще се радвам ако цска постигнат някъкъв добър резултат. Дано са успяли да подобрят играта си от мача срещу хайдук и представя по най-добрия начин България
2-1 за турците
пожелавам успех на ЦКСА, но силно се съмнявам. прогнозата ми е песимистична - поне 2 гола в повече за турчулята
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
еми в турското дерби...
ебавам се бе
иначе и мойто мнение е като на мечтател
пожелавам успех на Цска, но силно се съмнявам. прогнозата ми е песимистична - поне 2 гола в повече за турчулята
Много съм разочарована от това,което показва ЦСКА!!! Няма да направиме нещо кой знае какво в този мач....ние не успяхме да се пребориме с Европейския Гранд Хайдук Кула,а Бешикташ са мааалко по-добър отборТова,което се случва в отбора е много лошо или по-точно игрите,които върти голяма част ( да не кажа всички) от е*аното ръководство няма как да не повлияят на играта...не съм много оптимистично настроена за мача,но като фен на отбора вътрешно се надявам да победим...надеждата умира последна
ЕДНА ЛЮБОВ,ЕДНА БОРБА,ЕДИН ОТБОР....САМО ЦСКА
Успех на момчетата
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
струва ми се да няма тройчо марков ... че тогава не пламен марков ти си марков , а нз ква песен ше измислат![]()
там 1:1
тук 1:0 за наще![]()
Абе вие кви сте глупаци нещастни.....бати колко ме нервират такива селски изказванияМи хубаво фен си на Левски,фен си ок...кво удоволствие може да доставя на някой да унижава противниковия отбор?!Да ви се не знае и в злобарите мръсни!Говоря и за двете агитки...в момента,в който намерите слабост у противника се изказвате по най-простия начин!Пфуууу....
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
аз такива мнения тук не виждам. Левскарите пожелаваме успех на ЦСКА, но всички осъзнаваме, че е много трудно. виж, в темата за групата на Левски доста хора се радват на жребия... но не трърдя, че Левскарите не го правят това с ЦСКА. абе да си фен на отбор означава да подкрепяш своите, а не да плюеш чуждите, но някои хора това не го проумяватПървоначално написано от strange__
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц