.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Бешикташ-ЦСКА

Какви са вашите мнения и прогнози за този двубой?

Прогнози: 1:1 или 1:2 .

Фен
    Град
    Ботевград
    Въпреки, че съм левскар, ще се радвам ако цска постигнат някъкъв добър резултат. Дано са успяли да подобрят играта си от мача срещу хайдук и представя по най-добрия начин България
    2-1 за турците

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Не очаквам да се представиме подобаващо , предполагам , че ще завършиме с равен резултат.. Ама нали знаете Надеждата умира последна .. така че CSKA FOREVER !

пожелавам успех на ЦКСА, но силно се съмнявам. прогнозата ми е песимистична - поне 2 гола в повече за турчулята
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    еми в турското дерби...
    ебавам се бе
    иначе и мойто мнение е като на мечтател
    пожелавам успех на Цска, но силно се съмнявам. прогнозата ми е песимистична - поне 2 гола в повече за турчулята

Супер фен
    Много съм разочарована от това,което показва ЦСКА!!! Няма да направиме нещо кой знае какво в този мач....ние не успяхме да се пребориме с Европейския Гранд Хайдук Кула,а Бешикташ са мааалко по-добър отбор Това,което се случва в отбора е много лошо или по-точно игрите,които върти голяма част ( да не кажа всички) от е*аното ръководство няма как да не повлияят на играта...не съм много оптимистично настроена за мача,но като фен на отбора вътрешно се надявам да победим...надеждата умира последна ЕДНА ЛЮБОВ,ЕДНА БОРБА,ЕДИН ОТБОР....САМО ЦСКА Успех на момчетата
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    EDNA EBNQ, EDNA PRADNIQ, MRAZQ CSKA

Голям фен
    Град
    софия
    струва ми се да няма тройчо марков ... че тогава не пламен марков ти си марков , а нз ква песен ше измислат

Град
    преди живеех в блок 313 срещу затвора,сега живея срещу блок 313
    там 1:1

тук 1:0 за наще

Супер фен
    Абе вие кви сте глупаци нещастни.....бати колко ме нервират такива селски изказвания Ми хубаво фен си на Левски,фен си ок...кво удоволствие може да доставя на някой да унижава противниковия отбор?!Да ви се не знае и в злобарите мръсни!Говоря и за двете агитки...в момента,в който намерите слабост у противника се изказвате по най-простия начин!Пфуууу....
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Цитирай Първоначално написано от strange__
    Абе вие кви сте глупаци нещастни.....бати колко ме нервират такива селски изказвания Ми хубаво фен си на Левски,фен си ок...кво удоволствие може да доставя на някой да унижава противниковия отбор?!Да ви се не знае и в злобарите мръсни!Говоря и за двете агитки...в момента,в който намерите слабост у противника се изказвате по най-простия начин!Пфуууу....
    аз такива мнения тук не виждам. Левскарите пожелаваме успех на ЦСКА, но всички осъзнаваме, че е много трудно. виж, в темата за групата на Левски доста хора се радват на жребия... но не трърдя, че Левскарите не го правят това с ЦСКА. абе да си фен на отбор означава да подкрепяш своите, а не да плюеш чуждите, но някои хора това не го проумяват
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си