- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- podarak za RD spe6no0o0o0o0o
zdr, edin fr na 6 ima RD, no otskoro se poznavame i me e kanil na RD. Na 16 e, mom4e i nz kakvo da mu kupq, P.S. 6te stavame gadjeta, helpppppppp kakvo da mu kupq?????????
Nqkvo sovenirche...Plushka...ili neshto takova no ima mnogo gotinki keramichni figurki...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
pak vzimate serioznata tema za ta6ak, ni ti nqkoi kat si pada po teb i kato ti prai razni nameci ne razbira6 li, 4e skoro 6te hodite?Първоначално написано от GLeZoRanA
sq kajete po-dobre kakvo da izbera
Една голяма плюшка и всичко е точно.![]()
О, да. И аз мисля, че мечтата на всяко 16годишно момче е плюшена играчка.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
аве момчето е на 16 ква плюшена играчка![]()
vibrator s 5 (pet) stepeni![]()
xaide seriozno deee, naistina imam nujda ot help!
vzemi mu CD na lubimata mu grupa i pahni vatre tvoq snimka
Съгласна...Първоначално написано от Boot
Искаш нещо оригинално предполагам. Спомням си какъв подарък взех на едно момче, което харесвах(и сега ходим,ама тва е друг въпрос). Понеже беше зима и по магазините бяха пуснали едни вратовръзки с елени, снежни човеци и Дядо Коледовци и аз му купих такава. Беше много хубава вратовръзка, и много оригинална като подарък. Сега естествено нито е зима, нито има такива вратовръзки... Имало е и други теми по този повод, и там съм писала... Тениска с някакъв надпис... на група(както казаха в предния пост) примерно, а някъде дето не се вижда много може да му напишеш нещичко от теб. Не знам...
Това също е много добра идея.Mimka_sweet
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 2:27 pm Заглавие:
vzemi mu CD na lubimata mu grupa i pahni vatre tvoq snimka
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...