- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Zа чалгата и любовта...
Mqstoto na metalite ne e v tazi tema.... mnogo sorry... seki haresva razli4en stil muzika ... kakuvto mu dopada ... i nikoi nqma pravo da obijda drugiq.... vseki si ima vkus....
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Правилно!!!Първоначално написано от LSD^Lady
Radvam se che me razbra![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Така е. Чувствам се самотен. Няма метълки... само тук там в интернетПървоначално написано от LSD^Lady
![]()
Bih ti kazala mnogo nesht po tozi vupros... no nemislq che mu e mqstoto v tazi tema.... inache i az se kefq na metul :}
Обичам те мило {}{P}{}
В песента на азис въпроса е много спорен защото несе знае той мъж или жена е, освен това "търсиш друг да ти покаже любовта" доказва че пак другият е виновен. Тоест единственият начин това да е търсената песен е азис да пее от името на жена, и да пее за мъжПървоначално написано от ton1
...
За Вероника съм съгласен ! Чух я най-накрая !!! Все една трябваше да има, знаех си ! Ако понасях този стил(нищо лично хора) щях да си я въртя всеки ден![]()
Leshrac светът е малък бате, ще намериш и твоята жена![]()
Мда така е. Може и да започна с чалгата. Кажете ми нещо преходно ????Първоначално написано от sixkiller
Не се излагаи... имам добро мнение за метълите... и метъла...Първоначално написано от Leshrac@data.bg
Добре мерси! Игнорирайте предишните ми 3 мнения(в тази тема).Първоначално написано от sixkiller
Az shte si zamulcha ....Leka nosht
Обичам те мило {}{P}{}
На Теодора-Някой като мен! Това е песен в която се пее за наранен мъж,а не жена. Или пък също и на Мария-Съжaлявам там се пее "Прав си да не ме поглеждаш ти,прав си да не ме докосваш ти,зная че раних сърцето ти съжaлявам..."
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Момичета, явно е имало и повече такива песни, какво да ви кажа... слушаите си по-често! или въобще се откажете от тази боза![]()
Спокоино, аз не съм. МРАЗЯ чалгата. Нищо друго на света не празя, може да не харесвам, но не използвам мразя. Е искрено мразя чалгата. Да те успокоя всеоще съществуват момичета, които слушат метъл. Аз слушам, не съм метълка, не се обличам като тях, но музиката ми допада.Първоначално написано от Leshrac@data.bg
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ааа за лошите момчета има и други песниПървоначално написано от TheNightRider
'само как ме влечеееее, че си лошо момчеееееее'
![]()
![]()
![]()
za chalga neznam sa ne slusham mnoo ama inache na Rihanna - Unfaithful
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
а иначе
аЛООО АВторААААА
слушай на Тони Стораро - Грешницаи вие мъйете имате достоен представител с песен за ММА (да поясня - mtv music awards)
![]()
а иначе ето ти една песен за 'лоша' женаMagda - Nali ti kazah, и още по-цветущата
Nikol - Give me some sex
![]()
aaaaaaaaaaaaaa verno be
GiVe me some sexD mnoo qka pesen
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
4algata e ne6to straxotno. IVANA E SUPER. IVANA E NOMER 1.=D> =D> =D> =D> =D> =D> [-o< =D> =D> =D> =D> =D> [-o< [-o< [-o< =D> =D>
е аз кво ти казвамПървоначално написано от yo-ma-nigga
може да не слушам често чалга ма тая песен кърти
![]()
![]()
![]()
chalgata moje da stane po dobra stia da izmislqt po takia pesni a ne nqkvi bludkavi parcheta.
чалгата по дура ...хаххаха да бе ... честоо ! чалгата си е помия от всякадеееееее !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Албена-Сбогом обич..100%![]()
Татяна-Фатална жена
аАаа и Вероника-Грешен сън![]()
konstantin - surceto mi