.

Виж резултатите на анкетата: Слушате ли чалга ?

Гласували
144. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

70 48,61%
  • Не

74 51,39%
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 106 от общо 106
    Цитирай Първоначално написано от let_me_go
    Слушам ! Може да е от дъжд на вятър , но го правя ... Не съм някаква заклета фенка на тая музика - просто има песни , които са написани така , че да ме грабват дори от първо слушане , в което лошо няма ...
    И аз така ) Абе слушам си Ама с мярка
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Istinska chalga-ne,pop folk-ot vreme na vreme!I ne razbiram kakvo imate predvid kato chalga,zachtoto romantichnite pesni lichno az ne gi smiatam za chalga!Dumata "chalga"mi zvuchi niakak si dolnoprobno!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Не!
    Взела съм мерки,никой вкъщи да не слуша чалга..още когато си прекарахме кабелна..махнах всички потенциални "чака-рака" канали.

Повдига ми се,защото нашите съседи са верни чалга фенове..и то не само децата,родителите също дънят тази музика,даже подтикват децата си да танцуват,да се развихрят-к=чеци и там подобни.Затова вече никога няма да празнувам Нова Година или рождени дни по съседски.
    Момичетата,които слушат чалга,носят десет цвята наведнъж дрехи,ходят като светофари облечени,за които хората като ги погледнат се чудят "Тези от далтонизъм ли страдат?!" ,момичета,които припяват повърхностни чалга текстове за мен са шитави КИФЛИ!

Вместо да се опитват да намират смислени текстове,те тъпчат по елементарния път на простодушното чалга поколение.Да не говорим,че чалга феновете,първо слушат с ОЧИТЕ си после с УШИТЕ си.
    Но това няма значение,тъй като тяхните идоли и идолки се колкото некадърни в пеенето,толкова и грозни,без грим.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Epa slusham ama kogato mi e kef

Голям фен
    Град
    София
    слушам...

Moga nai goro da zaqvq 4e ne slu6am 4alga,a pop folk i trqbva da kaja 4e ima razlika.Ne mi puka ki kakvo si misli na men si mi haresva,a i moga da kaja 4e sum zapalena fenka i si q slu6am postoqnno.Samo da ne si pomislite 4e slu6am samo va si4ko slu6am daje i metal.Haresvam vsqkakva muzika i do ega ne sum ubejda

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си