- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Само към момичетата във форума !
И аз такаПървоначално написано от let_me_go
) Абе слушам си
Ама с мярка
![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Не!
Взела съм мерки,никой вкъщи да не слуша чалга..още когато си прекарахме кабелна..махнах всички потенциални "чака-рака" канали.
Повдига ми се,защото нашите съседи са верни чалга фенове..и то не само децата,родителите също дънят тази музика,даже подтикват децата си да танцуват,да се развихрят-к=чеци и там подобни.Затова вече никога няма да празнувам Нова Година или рождени дни по съседски.
Момичетата,които слушат чалга,носят десет цвята наведнъж дрехи,ходят като светофари облечени,за които хората като ги погледнат се чудят "Тези от далтонизъм ли страдат?!" ,момичета,които припяват повърхностни чалга текстове за мен са шитави КИФЛИ!
Вместо да се опитват да намират смислени текстове,те тъпчат по елементарния път на простодушното чалга поколение.Да не говорим,че чалга феновете,първо слушат с ОЧИТЕ си после с УШИТЕ си.
Но това няма значение,тъй като тяхните идоли и идолки се колкото некадърни в пеенето,толкова и грозни,без грим.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
слушам...
Moga nai goro da zaqvq 4e ne slu6am 4alga,a pop folk i trqbva da kaja 4e ima razlika.Ne mi puka ki kakvo si misli na men si mi haresva,a i moga da kaja 4e sum zapalena fenka i si q slu6am postoqnno.Samo da ne si pomislite 4e slu6am samo va si4ko slu6am daje i metal.Haresvam vsqkakva muzika i do ega ne sum ubejda