- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Iskam spe6en syvet !!!!! HELP!!!
Еми ако не искаш да ходиш вече с сегашния си го зарежи!пък после можеш да трагнеш с оня..е понякога може да има конфузни ситуации но ко ти пука![]()
ако си щастлива със сегашния , няма смисал да го зарязваш заради нещо несигурно![]()
Ми, ако не си мурва е най-добре да запазиш приятелството на двама най-добри приятели, което 100% е по-ценно от твоите сменящи се през ден чувства. Махни се от живота и на двамата - така ще направиш услуга и на себе си и ще продължиш нататък...
Всичко останало бие на думата с "м" по-горе...
Напълно си прав. Кат не щеш да даваш игнор на единия давай на другия. Ако пак не ти харесва вариянта дай игнор на себе си.Първоначално написано от WindWaker
А защо не останеш и с двамата просто приятели?
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
може и повече от една.Първоначално написано от joro_tev
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Първоначално написано от д-р Грешков
Заставам твърдо зад изказването на колегата.
В нашата клиника сме добри специалисти, ще те оправим за нула време.
Патока не става?
Мензиса на недоклатена гимназистка закъснява вече втора седмица?
Бременни сте от див глиган и мислите, че ще родите слонче?
Спокойно, д-р Иванов е плътно зад Вас и ще ви помогне като Ви подпре подобаващо.
Коя е вашата клиника ? Просто като гледам изказванията ти си личи, че си доста напреднал в наукатаи искам да посетя клиниката ви, може и да успеете да ми помогнете...леко изперквам напоследък...от горещината ли е незнам ама нали ти си диагностика :P и да си кажа не слушам треторазрядна чалга която да ми убива мозъчните клетки и да ми намаля жизнените процеси
![]()
Еми той е ясно влюбена си в другия така че обясни как стоят нещата на тоя и отивай при лзбовта сиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Фани си тоя ... с който мислиш че ще ти е най-добре![]()
Страшно много ми напомняш на най-добрата ми приятелкатя имаше същият проблем но по-лошото беше че другият ходеше с братовчедка и... бих те посъветвала да направиш така че да не го виждаш , предполагам обаче че ще бъде много трудно щом са бест френдс, пък и ходите от година... както каза някой по-горе LISTEN TO YOUR HEARTTT
![]()
Mamka mu sq pyk stana o6te po zle "drugiq" mi prati sms 4e iska da e s men ama ne v smisal za edna no6ta {{{MiLo_f}}} kaji kak se opravi tvoita priqtelka v taq situaciq plss![]()
![]()
![]()
![]()
Ти сама си решаваш с кой да си.Ако искаш бъди с другия.Явно не обичаш гаджето си и да това по-добре скъсайте,а не го лъжи,защото това е супер гадно.
ми то твоята работа накрая ще стане от два стола на земята. друго мисля че няма нужда да казвам по въпроса, освен че тр. да се изясниш сама със себе си![]()