- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Kurupt
Аве някой слуша ли Kurupt (aka Young Gotti)? Любими песни, албуми ала бала? Или няма чак толко отворени на тема рап.
![]()
отворени на тема рап ...
по твоите критери ..не !
слушала сам песнички на курупт , но не ми е от фаворитите ...и не съм се интересувала от него ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
хе не си ме разбрала - говоря за масата народ дето знае само за фифти и еминемПървоначално написано от IdiOtKa
О, да, страшно МС, истинската стара школа...
ооо да тия фенове много ги обичам ... напраууу ня на каде поиче !Първоначално написано от WILD__BOY
2pac ft. kurupt - because of you gir ... не съм сигурна маи така се казваше песента с лудия клип ..преди доста време я бях гледала ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Мда... =) Буквално е лудия клип...Първоначално написано от IdiOtKa
А аз искам истинския рапър "Генгста_зоун" да даде мнение за Kurupt...![]()
недеи че ще земе наистина да си даде мнението !Първоначално написано от niGGa
First of all ain’t no new mother fucking Tupac’s nigga
DMX ain’t the new Tupac, Ja Rule ain’t the new Tupac
And I’ll be damned if 50 Cent is the new Tupac
Ain’t no new Tupac’s mother fucker
Kurupt - Speak on it
Кво мнение може да даде gangsta_zone
хмм самнявам се че ще разбере за кво става вапрос ...Първоначално написано от WILD__BOY
иначе в тая насока ..бях чела в едно списания(не е бг) че pety pablo ( ли там къф беше) бил новото протеже на suge и го бил подготвял да замести пак ...незнам вобще как някои може да си го помисли но както и да е ...
Пети пабло новия 2pac. Че на него му се отдава повече рок н рол да пее бее хаХахаххахах ЛЕлеле кво списание е тва!?Първоначално написано от IdiOtKa
имам един негов клип на песен на един диск вярно не съм го пускал с години ама ме кефи
2, 11 и 8 точка системно - бан
source ili XXL
ne sam sigurna oba4e v koe to4no ..
i za razqsneniq spisaniqto XXL e samo i izcqlo muzikalno i glawno za hip hop ...