.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: s prasti.....

sex^f
    Guest

s prasti.....

momicheta probvali li ste da si pronikvate s prasti otdoly?ako da kak beshe?boli li vi?malko ili mnogo?
    az probvah .... ne uspqh mnogo dobre da prodalja zashtoto me zabolq i sega me e strah ....
    na vas slu4valo li vi se e?

Супер фен
    ъъъ..не съм пробвала
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А девствена ли си?

Голям фен
    Град
    Memphis
    emi si4kite si burkat sas prus4e normalno da si vkarat kogato se pipat kakvo she shashkash tolkova
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

sex^f
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А девствена ли си?
    da destvena sam!tam e problema....kato me zabolq sega me e strah da probvam s mom4e .... mislq 4e mnogo shte me boli

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    не съм пробвала. .. .. . пък и вече ми е късно .. ххх

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Еми виж сега,когато го правиш с момче ще има няколко фактора,които ще намалят болката-възбуда,овлажняване и причината,че го правиш с конкретния човек,който сигурно ще е специален за теб.Това те кара да пренебрегнеш болката за момент.Да ще боли-рядкост е да не боли,но се изтрайва.Наскоро гаджето ме пита дали първия път много ме е боляло,а аз не му отговорих,защото в интерес на истината не помня.Помня как се случи всичко,помня какво даваха по телевизията,помня колко продължи и куп други подробност да речем в колко часа стана точно,ама това не помня вече.Знам,че ме боля,но знам,че ми и мена и бях 1 цяло с човекът,който обичах.помня,че това как се радвах,че това се случи и как той каза,че чакането от година и половина си е струвало,защото никога не е преживявал такова нещо(до тогава де).-тези неща се помнят-болката минава и заминава,остават приятните спомени!

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    не съм пробвала. .. .. . пък и вече ми е късно .. ххх
    Е що па ше ти е късно?!
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Guest
    e estestveno 4e sam si barkala o6te kogato bqh devstvena (e ne sa s 10 prasta ama s dva nqma problem )i sega go pravq i e mn qko dori po vreme na sex

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    em ako za prav pat probva6 moje bi ti e malko stranno no ima golqma razlika ot sex i samozadovolqvane bolqlo te e za6toto ne si bila vazbudena ako si s mom4e predi tova 6te ima lubovna igra i malko ili mn 6te se vazbudi6 a pak ako mom4eto e opitno i darji na teb nqma da te boli izob6to ama mila stiga s teq prast4eta po dobre s nqkoe mom4ence(zavisi ot godinite de) ne se 6a6kai i vsi4ko 6te bade nared

Супер фен Аватара на maybelline
    Някога поставяла ли си си тампон?Така ще се научиш да пъхаш пръста както трябва и няма да те боли.Аз не се самозадоволявам,но когато си поставям тампон никога не ме боли.

Мега фен
    Много сте зле, щом не сте се интересували какво ще почувствате, ако пъхнете пръст във вагината си.

Със сигурност усещането, когато си с любим човек е много по-различно. Ти ще си възбудена, а и той ще те предразположи. Не се притеснявай от случилото се.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си