- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за сериала "The O.C."?
Мили приатели,харесва ли ви филма?Кои актьор|актриса ви харесва наи-много и защо?А знаете ли ,че в новите епизоди които ще се излъчват този месец по BTV Мариса умира при катастрофа.А и още нещо:ако някои знае сайт за "Квартала на Богатите" да ми го каже [-o< Да ви кажа честно тожа е любимият ми сериал
![]()
![]()
.Благодаря ви предварително!!!!
\
/
\
/
\
/
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
men si4ki me kefqt i da ti kaja 4e nqma da e v tozi sezon smartta na Marisa.tva se slu4va v 4 sezon a sega 6e davat 3 az sam go gledala i e strahoten![]()
v 3-ti sezon marisa umira,a ne v 4,4 sezon o6te ne e napraven,bojeee![]()
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby
mm stana malko banalen, 3tiq sezon mi e neshto dosta typ i ne moga da go dogledam.. One Tree Hill e po dobyr
кога излиза 4 сезон?
Така е. Много по - добър еПървоначално написано от Atika
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
I na men tva mi e liubimiq serial.Znam 4e v tretiq sezon 6te obvinqt raqn za smartta na Trei i Marisa 6te se premesti v novo u4ili6te i tam 6te se zapoznae s nqkvo mom4e i t.n men si4kite me kefqt mn sa mi sladki!!
a po vaprosa za sait
www.theoc-bg.com
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Любимия ми сериал!Обожавам го!Много ми харесва Съмър!Ако Мариса умре става много гадно...
![]()
За мен О.С. е по глупавата версия на One Tree Hill ;]
OTH е много по готин сериал
Честно казано не ми харесва сериала.Просто не си падам по интриги.Първоначално написано от Мишлето
![]()
И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
животът е една измама в този мрачен свят...
Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...
Боза общо-взето. Не ме кефи. А пък честно казано Мариса ми е най-неприятният персонаж, доколкото съм го гледала.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
изгледала съм и трите сезона и честно казано започва да става нещо като дързост и красота. иначе най си ме кефят Самър и Сет.А Мариса умира щото госпожица Бартън си мисли,че покрай серияла пропада и иска да се снима в киното, ама май от там още не е получила предложение.
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
Еми не съм му голяма фенка ама не е зле![]()
АБЕЕЕЕЕЕЕ НАУЧЕТЕ СЕ ИМА ТЪРСАЧКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПУ НАЛА СЪМ ТАКАВА ТЕМА!!!!!
O.C sa super!mnogo me keefi Samur.A kolkoto za saita-vlez v btv.bg i posle vav "vaprosi i otgovori".Ako nqma ni6to za O.C popitai za sait i 6te ti kajat!