- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kajete si mnenieto pls
emi s priqtelq mi pravim seks vinagi s prezarvativ i toi nikoga ne svar6va s men no problema mi e 4e cikulat mi trqbva6e da doide na 2 a zakasnqva nqkoi moje li da mi kaje kakvo mi ima ?
Никога ли не ти е закъснявало? Като се замисля 3-4 дни не е толкова много. Мисля, че толкова е нормално да ти закъснява. Ще ти дойде, не се притеснявай. Закъснява ти, а това не зависи единствено от секса... има и други фактори, влияещи на цикъла ти.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Сега като си се гипсирала, че ти закъснява заради секса и още повече ще се прецака работата, понеже така само си наливаш излишно стрес, който също влияе.
emi az si napravih o6te v4era pak vinagi mi e redoven nqkoi kazvat 4e e ot smqnata na vremeto
Ot absolutno si4ko moje da e!o6te pove4e pri mladite momi4eto o6te ne se e normaliziral i zakunenie s nqkolko dni spored men ne e fatalno,razbira se ,ako si sigurna,4e nqma naistina povod za pritesnenie
![]()
Poneje vsichki pishat po 2-q ti problem, az shte otgovorq na vuprosa za 1-q. Neshto ne e nared, no spored men ne biva da se pritesnqvash ti. Vsichko e na psihologicheska osnova i prosto nqkoi muje imat problem s erekciqta pri izpolzvaneto na prezervativ. Preodolimo e, no v teenagerskite godini dosta po-trudno. Govorete za tova i nikoga ne se iznervqi ot tova, che ne e uspql da dostigne do erekciq, shte stane oshte po-zle.