- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- normalno li e?
noramlno li e da sam na 13 godino(bez tri meseca) i patoka mi da e 10 santimetra?Ili e malak?![]()
![]()
idi parvo da si izpie6 mlqkoto s kakao i sled tva zapo4ni da si meri6 "patoka" bahti drebnoto kopelence![]()
писна ми от тея теми.Има търсачка и милиони такива теми,на които съм отговарял;а по следния начин " http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26616 "
малък ти е!Ще има още да разтеж,и той да рзате,та пушак се вдига.Ти кво,секс ли си тръгнал да правиш???
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
potyrsi!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Dewstwenite momchenca sa mnogo smeshni. "Patoka"...hahhaa.
препоръчвам ти незабавна медицинска и специализирана (психологична) помощ. има 90% шанс да умреш. много е упасно, пишката ти не събира достатъчно кръв от тялото ти и ще ти експлодират вените, щото хуя ти е малък, веднага трябва да си набиеш една чекия.
аман
vengeance knows no mercy
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ai pishete mi po temata we pls![]()
![]()
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
11 и 2 системно
PISHETE WE
Dewstwenite momchenca sa mnogo smeshni. "Patoka"...hahhaa.
E dobre de patkata
ЦЕНЗУРА!!!
11 и 2 системно
TOs tpiq nqq li koi da go banne we
ЦЕНЗУРА!!!
11 и 2 системно
Питай майка ти,тя трябва да знае,шот сигурно много "патоци" са й минали през п......!![]()
normalno e be spoko 6ti porastne![]()
ei Ct kopelence typo vari da bii6 chikii na ba6ta si we
ne moje da taka 6toto sq 6ti kaja edi na4in koito enau4no dokazan meri6 s edna liniika paleca si ot kokyl4eto da kraq i sled tva kam teq santimetri deto si polu4il pribavi 10![]()
Не е нормални приятел сори
ама аз когато бях на 13 пишката ми беше 20 санта
опасявам се че повече няма да ти расте
може да ти викаме " КАNE десетте санта "
"KANE десетте санта" , батка такива като тебе ме умориха от смях! Ходи да гледаш Покемон и не губи времето на хората с недъзите си.
No Brain No Pain!!!
ei putio ti 20 santa na film4e ne si gi gledal
lolПървоначално написано от Ст
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26616
Прочети, за да не се налага след време пак да пускаш такава тема.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!