- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- piersing
Samo idiot ne bi se pointeresuwal...obache ne da pishe po forumi, a da hwane nqkoj, kojto ima, i da go razpita...i az ne poznawah hora s labret, no me upytiha kym edna Murderdoll i q razpitah. I, majka mu da eba, nikoj li ne se useshta, che momicheto e naprawilo forum i sajt ne zashtoto si nqma druga rabota????????????
ti dnes dane bi da ne si na kef e ?spoko e basi nervite![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
http://www.piercing-bg.com/
ето саита ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Obache awtorkata da ne pusne wednaga tema tam - pyrwo se chete informaciqta...
то няма смисъл от тема то там си е обяснено всичко ..![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
mai she si praa..she iskate li snimki
![]()
![]()
![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Izbra li studio? Tam ima razdelche...
ami ne ne sam oshte...chudq see ...![]()
ами нали за тва ти дадохме инфо и саит да си прочетеш и да си помислиш .....такаче чети си инфо и си помисли !
naprao fashtam perforatora i ...![]()
naprai si spored men 6e ti sedi qko.e zaviisi de ma se pak ;p i da da skivame snimki posle ;p
az puk imam na ezi4ety![]()
sigurno 6e e qko men bi me izkefilo priqtelkata mi da ima![]()
Ами една от най-добрите ми приятелки има на устната обица....и не нзам кой те е излагал ама там не боли!На нея и излезе 26 лв пробиването и ходи в специално атилие дет пробиват...Не я боли не се поду и само имаше някакво сиропче да си чисти обицата след хранене...ся ще си пробива даже езика...А за мен аз нямам такива екстри инак съм навитачка да си сложа една обица на ухото(имам две само),а и мн искам на пъпчето ама хем ме е страх хем не ми дават наще...по тататък може и да си сложа
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
hah na men pak nashite ne moat mi kajat nishto.tqloto si e moe i az iam pravo da praq kot si iskam s nego.pone pri men e taka.......i veche sam gore dolu navita da se dupna t amama she pomislq oshte malko
))))))
mili4ka vnimavai se pak az imam 8 obici i edna na hru6tqla na uhoto boli ama ne e samo bolkata.....
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
mi tooo i az iam na uhoto na hrushtqla ma tam me bolq parvata 1 sedmica posle se opravi i sq mi e qkO;P ti na kvi mestenca imash????????ama kav e toq piersing deto ne iskam da mi izliza i prez ustata smisal da stoi se edno e dupka na uho...prosto vliza otpred izliza otzad...
davai,macko ti si![]()
6to ne si napraihte na dupetata po edin
ei hora golemi mneniq chuh obache![]()
Сподели ги с нас.
ami nqkoi kazvat che she e qko i ne predstavlqva problem praveneto a drugi go opisvat kat ujasna ideq ....po princip teq deto kazaxa che e qko si imat a otricatelnite komentatori samo gledat otstrani....
Слушай онези, които имат. Онези, които нямат, от къде знаят дали създава проблеми?
ami kazvat shot iskat i te da kajat neshto znam li ...![]()
аве като искаш си направи то е за момента готова ли си да го направип отивай и си ти.. ако те е страх няма смисал и мен ме беше малко страх да си направя пиерсинг на езика ама си казах щом го искам отивам и го правя и се оказа,че не боли ! а иначе мен специално ме кефи на веждата и на езика![]()