- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- piersing
emi kvo da ti kaja za liceto neznam to4no az imam obica na ezika mn e qko i ne boli imah tam deto iska6 ti vuob6te ne boli si4ko se opravi
e dne snqkaf uj na 30 35g i ima6e to4no pod ustat i sede6e na nego mn dobre i a be hubavo sedi ... sloji si
felacio za si4ki
Mi az iskam na ezika.a inache za po liceto...vejdata i ustnata(dolnata) i spox qko shte e a bolkata nqma da e za dylgo![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
колкото и всички да си даваме мнението ..докато не идеш и се пробиеш никога няма да осетиш тръпката ..а според мен тя си залужава... лично аз нямам много обици
за жалост ...но след време смятам да си слагам на веждата щото мно ме кефи и някаде другаде ако ми скимне
... ако не ви хареса и не ви е жал за парит едето сте дали ще си махнете обицата ...
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
moqta priqtelka ima na vejdata,na ezika,na uhoto(2)pod ustnata i na zurnoto i e super i samo taq na zurnoto q e bolqla
btw po temata do kolkoto znam ne boli mnogo
p.s. sorry 4e pi6a na latinica![]()
Болка при самото пробиване няма.Знам защото сам съм си пробивал.Проблемът е ,че възниква голямо неудобство при хранене.Бих ти препоръчал да си пробиеш носът или веждата.Носът се пробива с болка равна на това да си пробиеш хрущала на ухото.Веждата скоро ще си пробивам и ще ти кажа![]()
snimki ne moga da dam,no stra6no mnogo me kefi na vejdata ili na ezika.sedi stra6no qko.i az iskam da si sloja na ezika ili na vejdata,ama tatko mi kaza da is4akam da napraq 14,demek o6te nqkolko meseca i 6te mi pozvoli![]()
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
ami mene mnogo me kefi na vejdata ili na ezika.stra6no mnoo me kefi,a i sa mi kazvali 4e s obica na ezika dostavq6 mnogo golqmo udovolstvie na partniora pri celuvki i dr laski,no est ako znae6 kak da q ispolzva6 za takia ne6ta.az sa6to iskam da si sloja na ezika ili na vejdata ama tatko mi kaa da is4akam da napraq 14 i moje.demek o6te nqkolko meseca![]()
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.