- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ?!?!?!?
prekaleno malka si o6te ot sega da po4va6 da se ot4aiva6!naistina tova 4e go haresva6 ne zna4i 4e si ludo vlubena v nego ili puk 4e go obi4a6!da,estestveno 4e ima6 4uvstva ama ne se sduhvai pri polojenie 4e nz dali toi te haresva!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
XaXAaXAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ti si mnooooogo zleeee i az moga taka aide de ma ako si 9 godishna kak si q prevela ?! Da ne Si nqkfo dete 4udo ?!Първоначално написано от Barbie
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Това май не е чалга.ако не се лъжа тожа е песента : No Doubt-Don't speak но не съм сигурнаПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
Да го харесва и да си сътворява песни като на No Doubt-Don't Speak и да се мисли за влюбена някой ще я спре ли?пхахах
тц тц как ша и е рано бе ... нали се сещаш че за любовта няма граници ... такаче и на 5 да си може да срещнеш истинската любов ...да ви иам и простоотиите !Първоначално написано от BeBencEto
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Еми ко да кажа то сички думи са излишни 9 годишното момиче се е влубило.Няма да го виня, ама според мене ти незнаеш кфо е лубоф още и мила недей бързай да порасваш щото после, ще ти липсва това детство което именно сега изживяваш и ще искаш да върнеш години назад!![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ