- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- POGLEDNETE TUK.KAKVO MISLITE ZA IVANA AX MISLQ 4E E NOMER1.?
ZDRAVEYTE.kakvo mislite za IVANA?az misleq,4e TQ e nomer 1.super e.tq e nai-dobrata pevica ot si4ki ,az li4no mnogo i se kefa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прави хубави песни със смислени текстове!Харесва ми!
da,naistina pone tekstovete i sa smisleni,priznavam q qki4ka e.Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
Песните и може да са с що годе смислен текст, ама са едни и същи, а на всичкото отгоре музиката и е крадена! Няма нито една авторска песенЗа мен човек, който само краде музика не може в никакъв случай да е номер 1!
![]()
na men Ivana ne mi haresva, pesnite sa i tupi i piqnski a i onazi kadeto postoqnno q pridrujava e pove4e ot nepriqtna i leko me draznqt![]()
не е лоша ма е дрътичка за мене ;щ
Не съм я чувал. Не я знам коя е. И по-добре, че е така.
11 tochka deaktiven profil.
da be da xaxaxaxa ne q znae6 koq e
dada
Ами незнам коя е. Ти знаеш ли кой е Роб Халфорд? Само дето той е световно известен. За първи път я чух преди 7-8 месеца. Не я зная коя е. Не знам как изглежда. Не знам как пее. Сещам се само за една неина песен - "шампанско и сълзи", която също не съм чувал в неино изпълнение. Гледах я по файв старс когато даваха класацията на полицаите. Какво странно има?Първоначално написано от priti_kiti
Как може някой изобщо да твърди , че Ивана е номер едно ?! Кое и е номер едното ? Може би това че няма една собствена песен ? Или това , че е затлъстяла ? А можеби изкуствената коса и нокти ? Обясни ми кое и е номер едното !![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
dobre mislete si kakvoto iskate za IVANA TQ E NOMER 1.no zatovali ne q xaresvat,za6toto e nai-skupo platenata 4alga furiq. =D> tq e super. za tova li ne e nai-xaresvanata ,za6toto e na vtoro mqsto sled durtata ve6tica lili ivanaova i posle e IVANA. \/
Ами тва е,че навсякъде-по-предаванията по тв,радиото и т.н. само некви чалги канят и е трудно да не си чувал за нея(щом си в България).Първоначално написано от Mo6no
И е^ати разгорещената дискусия за неква чалгарка-'номер 1,нз си кво',абе я се осъзнайте и чуйте нещо качествено и тогава ще говорите кой е номер 1.Как може да наречета една певица,на която вс песни са крадени N1?!![]()
emi az do predi edna godina mrazex 4algata ama sa mnogo i se kefa.![]()
Откакто си влязла, пишеш средни пръсти във всеки свой втори пост. Спри да го правиш!
Ами показва момичето. Явно между краката има нещо друго от обичайното за момичетата...Малееее,ч е съм извратен.Първоначално написано от `Death`Whore`
За мене специално Ивана е наистиан най-добрата от това което предлага българския фолк.Какво като е дебела?- пак си пее. И то песните и са хубави...смислени...ритмични ...но това си е мое мнение.Не всеки ще се съгласи с това.
Фолк е друго нещо, не намесвай Ивана в него.
аз пък я уважавам, щото не е като онея руси пу*ки, които са лишени от всякаква мисловна дейност... гледах я в шоуто на трифонов и направи добро впечатление... както и да е, не я слушам![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
slu4aino da znae6 cenite na uslugite koito predlaga ?Първоначално написано от az_slunceto
![]()
хахахаПървоначално написано от Emocore
не ти ли е малко... прехвърлила годинкитеили си падаш по опитни.. със стаж
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Стига бе. Тя може и да е курва, но не е педофилка.
Бате ше ти се смеят сериозно някъде, как може да не знаеш коя е Ивана?Първоначално написано от Mo6no
![]()
2т. системно