- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- POGLEDNETE TUK.KAKVO MISLITE ZA IVANA AX MISLQ 4E E NOMER1.?
Мен Ивана си ме кефи от край време!
А.. и м/у другото искам да кажа, че не се знае кой от кой краде.
Понеже и български и сръбски композитори измислят музиката и подписват договор с Индрира. Това знам аз.
Фенка съм и. Кефя и се!
Радвам се, че живея в чагарска държава.
Кой знае ко. Ако ида зад граница, ще ми липсва тая чалгария. ПФфф! Всеки си има право на избор. Не можете да нареждате хора които слушат това нещо наречено поп-фолк. Нито вие ще им промените мнението, нито те на вас. Ай!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
taq pa ot kakto ty kazaxa,4e moje da stane6 mod i se due6. pikla v4era6na.Първоначално написано от `Death`Whore`
=D>
prava si mo6no ama taq tupa patka samo se due za6toto moje da q izberat za mod.naduta puika.Първоначално написано от Mo6no
![]()
kvo se due6 tolko ma parcal.are da ne kazvam nqkoq psuvniq.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
az_slunceto - много си яка, но да ти кажа, че съм момче.![]()
11 tochka deaktiven profil.
С риск да се повторя.. Към аз_слънцето: ако напишеш по-малко от два поста в тема ще ти стане ли нещо?! И се чудиш защо някой регнат от дълго време има по малко мнения от теб..За месец,че няма и толкова, ти си направила 431 поста - жив рекорд си..
По...темата: Ивана и всичките други клонинги са ми изкючително противни.
'Дъртата вещица' е направила много повече за България, от колкото ти и Ивана ще направите някогаПървоначално написано от az_slunceto
![]()
Не ми е величай, нищо специално не е, освен че дори не влиза в профила на фокл певачките - анорексички със своите *** килограмаАма поне да го осъзнаваше, а не да прави от отблъскваща, по-отблъскваща фотосесии. Поне да имаше повече авторски песни, а не да почива на славата на вече прочули се 'хитове' от околните държави.
мен ми харесват няколко нейни песни .. ама вече застаря тя...време е да се маха от там .![]()
![]()
номер 1 ама отзад напред
Има доста хубави песни,които ме кефят....обаче самата тя не ме кефи много
ami da ivana naistina e edna ot nai-dobrite pevici,6toto tq parva zapo4na da pee na jivo![]()
![]()
Ами от фолк певиците мога да кажа със сигурност,че тя най-много може да пее.Другите са леееко бездарни.
da i az smqtam takaПървоначално написано от CooL^GirL^^^
уфф господи ! по тъпи теми не може ли да пускате ?
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ивана е една от малкото поп - фолк певици, които имат талант.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
да,много е якичка
и е различна от останалите
не е руса мацка с големи цици и куха глава
а и прави хит след хит