hi na vsi4ki!mnogo sam tajna!minalata godina lqtoto bqh pri edna moq priqtelka i tam si haresah edno mom4e!toi mn se zaka4a6e s men no az v na4aloto bqh bezrazli4na i samo go otbluskvah i taka v produljenie na vremeto zapo4na mn da me privli4a!i taka edna ve4er toi doide pri men i mi pokaza 4e nz...pone malko me haresva!celuvahme se ,rucete mu ne se otdelqha ot tqloto mi....i tova be6e!na sledva6tata ve4ergo vidqh v diskotekata da se celuva s nqkvo momi4e i mi kazaha 4e hodil s neq!no poneje ne e ot moq grad i nie s priqtelkata mi si trugnahme,zaminahme!posredata na godinata mi zvunq no az ne mojeh da govorq!razbrah ot edin priqtel 4e e vleznal v kazarmata i az sega vse o6te stradam za nego!tova lqto go bqha pusnali za malko i se vidqhme-be6e s priqtelkata si,namigna mi i mi kaza 4e sum se razhubavila i tova e!imam 4uvstvoto 4e ne pomni onazi ve4er!a vsi4kite mu priqteli kazvat 4e ne e takuf da izpolzva momi4etata nz kak da go zabravq!o4evidno sum bila samo zabavlenie,no togava za6to mi zvuni?nali si ima priqtelka......???? 6te umra!daite suvet!plsssss!!!!!!