.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    sad_cry_f
    Guest

toi me obi4a tolkova mnogo,a az nego ne ;{{{{

imam golqm problem!ot veche godian edno momche vse mi priznava 4e mnogo me obicha i az veche neznam kakvo da mu kaja i kak da mu obesnq 4e ne izpitvam sashtoto!sigurno mu go kazah hiqlda pati,no toi ne i ne problema e 4e sega sam si haresala edno momche i se svalqme i tova momche,koeto me obicha razbra i sega moje i da stane problem zashtoto pak mi predloji da sme zaedno kak da mu kaja da me ostavi vednaj zavinagi,no bez da go zaboli tolkova ? molq vi daite nqkakav savet!

Понякога трябва да си напълно честна. Ще боли, но нямадруг начин. Просто отиди при него и му кажи, че не изпитваш нищо към него. Кажи му, че има друго момче, което харесваш и с което искаш да бъдеш. Ако наистина те обича толкова много ще те остави да бъдеш щастлива.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    nqma kak da ne boli....tq bolkata vinagi e pri razdelite ama pone mu obqsni obstoqtelstvata- che nemoje veche da ste zaedno,che ne varvi.....trqbva da razbere
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Понякога трябва да си напълно честна. Ще боли, но нямадруг начин. Просто отиди при него и му кажи, че не изпитваш нищо към него. Кажи му, че има друго момче, което харесваш и с което искаш да бъдеш. Ако наистина те обича толкова много ще те остави да бъдеш щастлива.
    =D>
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    po-dobre mu kaji istinata.....vupreki che v takiva momenti az iskam da slusham lujite....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си