- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- obi4ate li da hodite na plaj
Да, обичам.![]()
единственото което ми харесва е да е пличкам във водата. но нашето море е мръсно и водата е гадна. иска ми се да отида на някой тропически плаж с кристална вода.
а да се пека на слънце изобщо не ме влече. лежа на гадния твърд пясък, пържа се на ужасното слънце, ставам черен, а си ме кефи да съм бял. и този пясък - влиза навсякъде.
както споменаха, да отидеш да запиваш на плажа през нощта също е много яко.
Както казва един приятел - Отиваш - изпикаш се и си ходиш.
2т. системно
Обичам морето,плажа,слънцето,лято о.....и всичко свързано с него..И сега ми е много гадно,че свършжа и почва скучното....![]()
Можеби защото съм от Варна ми е поомръзнало. Или отивам сутрин много рано да плувам, или следобед да се пържа с приятели, да цъкнем един белот и по някоя друга бира.
Това бях аз. Съжалявам!Първоначално написано от Анонимко
Много обичам да се пека.И да плувам става, но мразя като излезна мокра и като ми се налепи пясък навсякаде.. и квото пипна и то става в пясък.Ако искам да се намажа и много драска.Но иначе ме кефи като правя замъци![]()
ауууу ОБОЖАВАМ! няма нищо по-хубаво от тфа да отидеш сутринта на плаж, да се льоснеш на едно шезлонгче, да се омажеш с плажно масло, така че хуууубавичко да лъснеши да се разлееш и да мислиш само за тфа колко ти е хубаво. като затвориш очи да чуваш само вълните, слънцето да те гали нежно по голата плът....
ох чакайте, че се размечтах![]()
![]()
![]()
Варнааааа, моретоооо, сините вълниииииииииииии![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
Са откривам колко откачени хора има.
Аз обичам
Само на мен след 30 минути пържене ми писва да лежа... ?!
Аз... ми сигурно обичам, де да знам. Баси екзистенциалните въпроси...
Saatana vittu perkele hate crew!
Естествено,обичам да ходя.Но понякога предпочитам басейна-по-чисто е и ако имаш късмет не се буташ във всеки.Морето е по-мръсничко ама си е друго.![]()
Скара Бира Плаж Море - нямаш грижи лято е ! Много обичам плажа и супер е някакво чуство че си свободен и като видиш морето ми е много якоможе би защото съм Водолейче
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
естествено,че обичам![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Razbira se 4e obi4am da hodq na plaj vsqko lqto veki den ot purviq do posledniq den na vakanciqta sum na plaja \/
Znae6 4e ne sum dobrata feq,6te poludeq,ne me karai da psuvam dokato peq...e ti si ebahti geq! :P Pravete lubov,ne voina
http://www.peacesymbol.org/peace_sym...e_symbol_8.gif
da,super mnogo.tova e edno ot liubimite mi mesta.za jalost ne jiveq na murenci![]()
get off.
Ami az sam si ot moreto i ne moga lqtoto bez plajPove4e obi4am da hodq na skali, super qko e!Moje6 da si ska4a6, vodata e kristalno 4ista, dylboko e, nqma dosadni spasiteli, nqma momenti, kogato da se 4udi6 za6to gadnite debeli germanki sa se razpliokali pred teb i ne moje6 da si nameri6 mqsto...Abe prosto lqtoto po4ti nqma den, v koito da ne otida na plaj, prosto obojavam.Oba4e ne lqgam da se peka, a ska4an ot edna viskoka skala vav vodata, pluvam si hodq nqkade na vytre, posle pak ska4am i taka nqkolko 4asa sam si samo vav vodata i izlizaneto mi e, za da sko4a.Prosto ne moga bez more.
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ода разбирасе че обичам![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
сам не, с приятели да и то много
2, 11 и 8 точка системно - бан