.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: razmer na sutiena

Guest

razmer na sutiena

ами.. малко ми е неудобно да ви питам, но.. карай.. ами значи.. аз съм на 14. повечето ми приятелки вече носят сутиени. чудя се дали и аз съм за ситиен. Гръдната ми обиколка е 84, подгръдната-74. При това положение за сутиен ли съм въобще и ако да- за какъв размер?
    ПП:
    Извионявам се, ако ви е писнало от такива теми!

Guest
    spored men ti e vreme da si vzeme6 ve4e.edna jena izglejda mnogo po-dobre sus sutien spored men.no ti si re6ava6.otidi v nqkoi magazin,premeri nqkolko sutiena,koito ti haresat i ako iska6 si kupi 1-2.

Guest
    spored men ti e vreme da si vzeme6 ve4e.edna jena izglejda mnogo po-dobre sus sutien.no ti si re6ava6.otidi v nqkoi magazin,premeri nqkolko sutiena,koito ti haresat i ako iska6 si kupi 1-2.

Повече от фен
    Еми мисля,че е време..Вземи си,какво толкова..както казаха по-горе едно момиче изглежда по-добре със сутиен \/
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    ti pak si po-dobre ot men i az sam na 14 oba4e imam obratniq problem. to dajevsi4ki vikat 4e ne e problem ama za men e.....ve4e trqa da si tursq suteni po poru4ka
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    75 В май се пада . Отиваш и мериш , различни фирми и модели , всичко зависи от това. С или без банели , ще решиш като пробваш. 1000 % ще си намериш сутиен на всички места . Обаче ако не искаш , недей носи , не е необходимо да правиш нещата , които другите правят .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Бтв може и 70 В да е , пак казвам зависи от модела , иди и мери

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ааа според мен е повече от 75 Б.Аз нося 70 Б,а гръдната ми обиколка е само 73-74.Виж момиче, понякога без сутиен някои блузи стоят по-добре.Но все пак си купи поне един.Не е красиво,а и етично, когато прозира.Особено бялото.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Ааа според мен е повече от 75 Б.Аз нося 70 Б,а гръдната ми обиколка е само 73-74.
    То не зависи само от гръдната , ами и подгръдната . Аз нося 70 В или 75 В ( зависи от модела ) при условие , че имам гръдна 82
    По принцип наистина май размерът на чашката трябва да й е повече , защото има разлика от 10 см . Това се пада чашка С . Но за трети път казвам ЗАВИСИ ОТ МОДЕЛА
    Peace

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Ааа според мен е повече от 75 Б.Аз нося 70 Б,а гръдната ми обиколка е само 73-74.
    Повярвай ми, не носиш сутиен с чашка Б. Аз нося такива, а обиколката ми е с 17 сантиметра повече от твоята. Малки са ми, но не толкова!

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Време ти е ако те е притеснявало до момента че всички останали носят а ти не, ще се почустваш много по додбре

Guest
    Значи отивам и меря и търся 70 Б или 75 Б? Май ще търся за сега по-малкия размер. Но всъщност поне едно разбрах- зависи от модела. Затова и двата ще пробвам. Мерси много.

Guest
    Ами...аз не искам да отварям нова тема затова ще ви питам тук
    Пак за сутиен...
    значи гръдната ми обиколка е 78см а подгръдната 68 см...трябва ли да си взимам сутиен или все още мога и без него...мн ще съм ви благодарна ако ми отг.

Guest
    Моля ви кажете ми... ПЛС..

Guest
    Много ви моля някои да ми каже плс...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Много ви моля някои да ми каже плс...
    Защо не отговаряте на дамата?Брей,колко е пошло това ново поколение...Сутиен се взима,дори ако обиколката ви е малко под 70 см.,драга.Всъщност,по-добре се зашасете отсега,тъй като никой не уважава нестегнатите гърди.Носете това уникално задължително бельо,като гледате да можете самата вие да го разкопчавате до 10 секунди.

Guest
    д-р Посмъртов много ти благодаря

Голям фен
    Град
    botevgrad
    abe vzemi si edin.sas sigurnost 6te vleze6 v 4a6ka "a".i mislq 4e razmerat ti 6te e "A 75" ili "B 75"

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    abe vzemi si edin.sas sigurnost 6te vleze6 v 4a6ka "a".i mislq 4e razmerat ti 6te e "A 75" ili "B 75"

1. Казва се и се пише 75 В
    2. Няма как да е 75 В размера при условие , че има подгръдна 68
    3. Има разлика от около 10 см , това е м/у чашка С и В
    4. Но понеже е малка , по съм склонна да кажа че размерът й е 70 В
    5. Но както за 972376492436 път казвам (пиша) всичко зависи от модела , да ходи и да мери

Guest
    Много ви благодаря

д-р Посмъртов много ти благодаря
    Естествено,че няма защо,госпожице.Винаги на вашите безценни услуги.
    I'm good at everything...except stomatology.

spored men si za 70 B za6toto ako si vzeme6 75 s praneto se otpuska i 6te ti stane 6irok.ako si vzeme6 70B moje i na poslednoto da go slaga6 s sigurnost 6ti e dobre.....no vse pak si kupi.ve4e ti e vreme

Guest
    Мерси много на всички които ми помогнахте..много съм ви благодарна

Мерси много на всички които ми помогнахте..много съм ви благодарна
    С това считам темата за приключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си