.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен

Обем в корените

Косата ми е къдрява, потстригана на стъпала, но искам да имам обем главно в корените. Чух, че най-добре било да се топира отгоре и с някои лак да се фиксира. Да си купя ли лак (защото сега нямам и какъв). Пробвала съм с пяна и други балсами....ама е голяма играчка и не се получава така както аз искам В крайщата на къдриците понякога слагам гел, колкото да не е бухнало там....Искам бухнало да е в корените, но как!?! Дано ме разбрахте
    Ще съм благодарна на всякакви съвети

Супер фен Аватара на pinki
    Mila az imam su6tiq problem Mnogo 6te se radvam ako nqkoi otgovori
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

BeBeTo_F
    Guest
    az sym sys sy6tiq "problem"..zna4i az pravq taka....sled kato si izmiq kosata si q ma4kam s pqna i balsam,a samo kym kraq slagam gel s mokur efekt..izsu6avam sys se6oara kato se navejdam nadolo i s ednata ryka si prokarvam rakata v korenite i q "ro6a"...a na sledva6tiq den,samo leko si q razresvam s prusti i voda....sled tova malko pqna samo v krai6tata i se polu4ava \/ PS:zna4i sled kato si izmiete na 1 den kosata i sled tova izob6to ne q pipate v korenite,samo kym krai6tata q ma4kate s pqna moje i da vklu4ite gel,pri men se polu4ava...uspeh i dano ste me razbrali

Naistina stava hubavo, ako se topira i posle se fiksira s lak za kosa, obache edva li e pdhodqshto vseki den da go pravish, zashtoto kosata shte se uvredi. Probvai da si sushish kosata obyrnata nadolu, mislq che shte se poluchi jelaniq efekt

HeaL ThE WorLd...
    MakE it a BettEr PlacE..

BeBeTo_F
    Guest
    mislq 4e ako go pravi6 s greben 6te si razvalite samata forma na kadricite,nqma da sedi dobre...a i nai ve4e 6te se zaplete kosata...koeto e golqm problem za kudrava kosa,posle opraviq nqma

Guest
    zna4i az go imah sa6tiq problem topirash si korenite samo...sled kato se izmiesh i posle fiksirash s lak na sledva6tiq den samo topirash no bez lak!na men tozi na4in naistina mi dopada osobenno mnogo probvaite

Супер фен
    BeBeTo_F, пробвала съм и тези начини, но ефекта при мен липсва
    А това с фиксирането с лака нали не е нужно всеки ден да го правя; т.е. като се окъпя си прая прическата и 4ак след 3-4дена пак я прася...е междудругото чат пат малко пяна или гел може да сложа...но нали не е нужно да мия косата през 1ден
    И ако може да ми препоръчате някой балсам да оформяне на къдрици

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    mi da vi kaja az postigam obem s topirvane v korenite sus siten greben za topirvane na kosa i za po golqm efekt i izdrujlivost pruskam s lak za kosa.kvito i balsami i pqni za obem da polzvate nqmat su6tiq efekt.oba4e predi da si izmiete kosata e razre6ete dobre,6toto ina4e se zaplita ujasno.a za kudricite,nai dobre se oformqt s pqna za kosa.na vlajna kosa nanesi s nama4kvane pqnata i izsu6i sus se6oar.uspeh!!! \/

Супер фен
    ee мерси, но какъв лак
    черният на тафт?
    Щото чух, 4е кафевият бил подгодящ...не си личало, не знам

Guest
    otiva6 na frizior i kazva6 da ti q nakydrqt v korenite.lelq mi e friziorka i taka pravi dosta klientki dori i maika mi.stava strahotno .!

Guest
    Топирането има мн гадни последици като накъсване на косата, изтощаване и завързване на възли...но ако решиш я топирай. Може също след баня да се наведеш надолу и да си сушиш косата и главно в корените на мен така ми се получава доста обем и след това може да я фиксираш леко с лак за коса и готово, обаче незнам колко е издръжливо, но нищо не пречи да пробваш

Mi zna4i az si kupeh edni specialni rolki i vednaga sled kato se izkapq gi zakrqpam za korenite..kato izsahne kosata gi maham i vaobshte ne e spleskana.Probvai nqma da sajelqvash

Цитирай Първоначално написано от BAD_GIRL{P}
    Mi zna4i az si kupeh edni specialni rolki i vednaga sled kato se izkapq gi zakrqpam za korenite..kato izsahne kosata gi maham i vaobshte ne e spleskana.Probvai nqma da sajelqvash
    Може ли да кажеш как точно изглеждат и колко струват,щото не съм сигурна дали говориш за тези,за които аз си мисля.
    HEP is not style! HEP is my life!

Emi zna4i edni takiva sa kraglo ovalni...xaxax....lepkavi.I kato gi postavish na kosata te ne mardat i ne padat.Struvat kam 3-4 lv

Супер фен
    Аууу, аз имам едни огромни ролки, слагам ги главно само отгоре...не на цялата коса, че да не ми седи сплескано на корените ама нищо не става, много ми се раздърпва чорлавата коса щото са "релефни" самите ролки
    Взех си един лак за коса на Лореал, който се води специално за обем, и то в корените. Дано с него се постигне нещо. 7.80лв струва...
    Тея дни ще го пробвам

Guest
    Mi moite rolki ne sa ogromni...normalni i varshat rabota

Tva go napisah az....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си