- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Коя смяна ще сте? И коя ви харесва?
1-qt srok 6e sam vtora,a 2-q purva.......mn qsno 4e po me kefi parvata ima6 vreme za si4ko
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
първия срок ше съм 1ваиии втория в най-голямата жега ше съм 2ра
be careful what you wish for 'cause you just might get it
mi do sq bqh samo 1va ama ot taq godina i 1va i 2ra .. ama 6e po4vam 1va smqna ..
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Oshte neznam koq smqna shte sym,no sled tri dena shte razberaA po vyprosa za smenite koq mi haresva mislq che e pyrva smqna zashtoto imam poveche vreme za izlizane.
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
Еми както винаги 2-ра смяна почваме![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
v 7mi klas bqh purviq srok 1-va vtoriq 2-ra i 2-ra po mi haresva :P sega tazi god. nz kakva smqna shte sum![]()
И при мен е кофти, но тая година ще живея и от догодина ад, защото сега 9 клас ще сме само 1 смяна, ама после 10 са само 2 и 11 пак 1 и после 12 пак 2, както е сега 9 и 11 ще сме 1 а другите 2...
, което е кофти само 2 цяла година ...особено как си свикнах 1
, макар да ставам много рано сега
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Pyrva predpo4itam i 6te sym
Май ще бъда втора сега, но предпочитам първа.Добрата страна е, че няма да ставам рано.
![]()
Приятелството е като една душа в две тела.
Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.
Аз 9 клас бях първа , са ще съм втора, после пак първа и така нататъка...
мене повече ме кефи първа смяна... са ще е яко гадно.........![]()
Ще съм първа цяла година....и е по-добре,защото не ти се разкъсва деня,минусите са само,че си недоспал,трябва рано да лягаш и не можеш да гледаш сутрешните сериали с баба си(последното е майтап )
Открих че ще съм 1 срок- 2ра, 2ри- 1ва. Точно както исках![]()
Първоначално написано от ThePainIsReaL
za sq 6e sym 1-va![]()
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
До края на този месец съм втора смяна което е много гадно. Но пък от другият месец съм си първа, което е много добре. Първа смяна си е най-добре.
в Хасково в Езиковата..занималня ще имаме само първата година и ще съм до 17:30 ..само че неска класната каза че сме с привилегии и ще скъсят малко занималнята..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
samo parva i taka me kefi pove4e \/
Аз съм 1-ва 1-ви срок и 2-ри обратното, определено предпочитам първа, втората смяна е кофти!
незнам...май ще съм първа![]()
Амии в Американския Колеж е целодневно (8;15 ~ 15;00)
Иначе обичам 2ра смяна, та да си поспивам повечко![]()
![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}