- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Коя смяна ще сте? И коя ви харесва?
Аз еднакво не умея да си разпределям времето и все недоспивам и в двете смени, така че ми е все тая.
А официално би трябвало цял първи срок да съм втора смяна.
В нашето училище 2ра има само по матурите на 12клас и нашите матури,следователно ще съм първа. Първа по ми харесва,защото имам повече свободно време![]()
Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!
Само 1-ва смяна до завършването на даскалото![]()
Азис - Хоп [music]
1-ви срок 2-ра смяна
2-ри срок 1-ва смяна
Предпочитам първа смяна. Ставаш малко по-рано, но не ти заминава целия ден на училище както се получава годе-долу при втора.
и в моето, но бих искала и да имаме 1-2 месеца втора, защото малко разнообразие не е излишноПървоначално написано от sweet_bunny
![]()
Винаги съм била 1-ва смяна, но ми омръзна да ставам рано![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Предполагам, че като започнем ще съм 2-ра смяна. В моето училище смените се редуват всеки месец. Общо-взето, докато свикна с едната, то идва другата и цяла учебна година съм някаква неориентирана. Иначе и двете смени си имат предимства, но като че ли предпочитам първата - после цял ден ми е свободен, нищо че ставам с 300 зора. Като съм втора времето за нищо не ми стига, спя до обяд, училище, после излизам, прибирам се и то деня е минал.
1 срок ще сме - 2 смяна , а 2 срок - 1 смяна
и предпочитам първа - имам супер много време за всички и да си науча и да си почина , да гл тв - всичко.. А 2 не знам къде отива просто денят ми .. ставам , уча отивам на у-ще , връщам се скапана .. а много мразя да не си напиша домашното преди да си легна или гл тв и т.н ... така че 1 смяна предпочитам
1-ва смяна предпочитам,защото имам много повече време.Втората смяна я мразя...
11 години съм бил само 1-ва и тя ми харесва щото имам повече време единствено в 8-ми клас бяхме 1-вият срок на смени и бях 2-3 месеца 2-ра ии не ми хареса щото нямам никво време и тряя да стана рано
1 срок -2.
2 срок-1.
Хм,харесва ми повече втората,наспивам се,пък и не ме е яд ,защото понякога като съм първа после нямам нищо какво да правя.. и кел файда.
Започвам с втората, която откровено мразя ... но пък после втория срок и целия 12ти клас ще сме първа, така че![]()
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
2 после 1....от другата година само 1ва![]()
awerw♥
2ра. Като за последно.![]()
Ние ще бъдем 1ва,но честно казано ми е все тая.
Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.
Ами за жалост ще съм първо 1 смянакоето ме прецаква защото лятото ще съм 2
но след някоя друга година ще съм първо 2
![]()
ми май ще съм втора първият срок,което е добре ,защото втория срок ще съм първа и май и юни,когато е жега ще съм до обяд и няма да се пека във тази жега
----------------------
Първо ще съм 2-ра смяна, а после 1-ва![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Първия срок втора , втория срок-първа .. Което е голям шит защото няма да мога да виждам любовта< 333 тоlкова често но нвм
Или всичко или нищо .
Първият срок 2-ра, а вторият срок 1-ва. Не обичам 2-ра смяна!![]()