- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za mom4eta-Prou4vane pravq prosto
Vyzmojno li e debela jena (ni6to li4no) da vi privli4a sexualno?da vi haresva adski mnogo?da uto4nq 4e nqmam vpredvid zakryglena ili puhkava ami..naistina debela(90-100 kg) znam 4e ima mom4eta koito haresvat po-edri jeni, no mi e interesno kakyv procent sa ot vsi4kisyjalqvam 4e e malko typa temata ama prosto mi e interesno
изключено.
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
11 и 2 системно
no fuckin' way maaaaan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
Ако нямам шанс с нормална, бих се обърнал към Шишка, нали трябва да има секс![]()
2т. забрана за ползване на профил
Обществото определя какви жени да се харесват. Примери няма да давам.
Ползва търсачката.
abe momi4e sym i ne sym 100 kg prosto mi e interesno
vaii debela jena kato vida mi ide da pripadna manete gi tia botove debeli ......... nqma pogledna takoa neshto , ako shte da e poslednata na toq svqt
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Kragla...moje i da mi haresa, no mn debelaaaaaaa![]()
Първоначално написано от InHell
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
11 и 2 системно
edva li osven ako nesam popadnal na planeta na koqto ima samo 1 jena![]()
no poprincip nesi padam po mnogo slabi momi4eta obi4am da ima taka malko mesceno ne da e debela visnala
![]()
Не!! Това е джусно!
За привличане не знам, но имам страх към такива, понеже се е случвало да правя гадно на момиче и ако е якичка- един шамар и съм под крерата и за това не смея![]()
Men li4no ne me privli4at ama nikak!Ina4e kakto nqkoi otbelqza,4e ob6testvoto opredelq kakvi jeni da se haresvat...v minaloto sa bili na moda dosta debeli jeni (po istoriq pomnq 4e sym u4il i mi se e zape4atala v syznanieto statuqta na venera miloska)
I love a fat chick with a body enormous
It ain't about the weight yo it's how they performin
Еми .. НЕ
Аз като ценител на жените ще кажа, че и аз не бих. Закръглена, с форми - да, но 100 килограмова...мъжът ми е толкова, а той е 2 метра висок...![]()
ВСеки има право да харесва различен тип жени. Някои момичета може и да харесват. За пример мога да дам мюсюлманските страни, където повечето мъже предпочитат по-закръглени жени. Жалкото е, че в днешното общество е зададен един тип момичета, които се смятат за "перфектни".
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аболютно не!Че нали секс трябва да правя, а аз ако трябва да правя с някоя 100 килограмова, винаги ще си ми е спаднал...
Да беше направила анкета,като правиш проучване...Иначе за да те привлича някой физически,трябва да има хубав външен вид,малко са хората,които си падат по по-дебелите.
Никога
Бих карал цял живот на чикии отколкото да спа с такава жена
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Първоначално написано от Анонимко