- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Една приятелка не изпитва удоволствие от секса...
na4i imam edna fr na 14 koqto se otfori predi 4 meseca s priqtelq si malko e malka ma hodqt ot godina i neshto kakto i da e ta tq mi kaza 4e 4 meseca ne bila ispitfala odovolstvie ot sex-a samo kogato mom4eto se tyrkalo v neq i svyrshvala a da imate nqfa predstava kakfo moje da i ima xaxa
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
нищо и няма,просто клиторният оргазъм се получава по-лесно от вагиналният, а и то първите пъти не се изпитва удовоствие от секса..а и ако той е и неопитен,съвсем се обясняват нещата..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
normalno e
Ima jeni,koito izpitvat za 1vi put istinsko udovolstvie ot sex-a edva sled kato rodqt![]()
Sometimes Angels Deserve To Die...
What’s the point of life and what’s the meaning if we all die in the end ?
Obi4am si typoto Niki!
e kfo kato se polu4ava po lesno te sa opitfali i bez da se tyrkat az kazah 4e tq samo taka moje da svyrshi 2-ro 1-te pyti sa gi minali odavna ebat se ot 4 meseca i mom4eto ne e neopitno daje nikakПървоначално написано от miloto_girl-4e
Приятелката ти е курва...
e tva be6e mnogo tapo poslednoto
koe mu beshe typoto i shto reshi 4e e kurva ?!
Щото се ебе на 14?Първоначално написано от ^Fegie^^
![]()
mi kfo sq da malka e no kato se obi4at shto da ne se ebat
xaxaxaa
еми дай я на сам![]()
vengeance knows no mercy
Първоначално написано от vladi_addict
![]()
хахах
![]()
А така.
Еми кат е почнала да се ебе на 14,ще чака да стане поне на 16-17 докато започне да изпитва удоволствие(да й се развие половата система),само ще се клати 2-3 години,ще прави едно и също,и когато дойде времето(истинското време) да прави секс-ще й е омръзнало или ще се е разочаровала от секса и вече няма да й е толкова приятно.А през това време,естествено ще е минала 3,4,5 партньора в търсене на този,който ще успее да й достави удоволствие(който няма да съществува в най-лошия случай,просто защото тя не е физически готова за това) и ще си е станала истинска курва,ако сега още не е.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Оптимизъм до мозъка на коститеПървоначално написано от Sarabi*
![]()