.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Moderated:Една приятелка не изпитва удоволствие от секса...

na4i imam edna fr na 14 koqto se otfori predi 4 meseca s priqtelq si malko e malka ma hodqt ot godina i neshto kakto i da e ta tq mi kaza 4e 4 meseca ne bila ispitfala odovolstvie ot sex-a samo kogato mom4eto se tyrkalo v neq i svyrshvala a da imate nqfa predstava kakfo moje da i ima xaxa

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    нищо и няма,просто клиторният оргазъм се получава по-лесно от вагиналният, а и то първите пъти не се изпитва удовоствие от секса..а и ако той е и неопитен,съвсем се обясняват нещата..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

normalno e

Град
    Burgas
    Ima jeni,koito izpitvat za 1vi put istinsko udovolstvie ot sex-a edva sled kato rodqt
    Sometimes Angels Deserve To Die...
    What’s the point of life and what’s the meaning if we all die in the end ?
    Obi4am si typoto Niki!

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    нищо и няма,просто клиторният оргазъм се получава по-лесно от вагиналният, а и то първите пъти не се изпитва удовоствие от секса..а и ако той е и неопитен,съвсем се обясняват нещата..
    e kfo kato se polu4ava po lesno te sa opitfali i bez da se tyrkat az kazah 4e tq samo taka moje da svyrshi 2-ro 1-te pyti sa gi minali odavna ebat se ot 4 meseca i mom4eto ne e neopitno daje nikak

Guest
    Приятелката ти е курва...

Guest
    e tva be6e mnogo tapo poslednoto

koe mu beshe typoto i shto reshi 4e e kurva ?!

Боро
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Fegie^^
    koe mu beshe typoto i shto reshi 4e e k***a ?!
    Щото се ебе на 14?

mi kfo sq da malka e no kato se obi4at shto da ne se ebat
    xaxaxaa

еми дай я на сам
    vengeance knows no mercy

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от vladi_addict
    еми дай я на сам
    хахах А така.
    Еми кат е почнала да се ебе на 14,ще чака да стане поне на 16-17 докато започне да изпитва удоволствие(да й се развие половата система),само ще се клати 2-3 години,ще прави едно и също,и когато дойде времето(истинското време) да прави секс-ще й е омръзнало или ще се е разочаровала от секса и вече няма да й е толкова приятно.А през това време,естествено ще е минала 3,4,5 партньора в търсене на този,който ще успее да й достави удоволствие(който няма да съществува в най-лошия случай,просто защото тя не е физически готова за това) и ще си е станала истинска курва,ако сега още не е.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Цитирай Първоначално написано от vladi_addict
    еми дай я на сам
    хахах А така.
    Еми кат е почнала да се ебе на 14,ще чака да стане поне на 16-17 докато започне да изпитва удоволствие(да й се развие половата система),само ще се клати 2-3 години,ще прави едно и също,и когато дойде времето(истинското време) да прави секс-ще й е омръзнало или ще се е разочаровала от секса и вече няма да й е толкова приятно.А през това време,естествено ще е минала 3,4,5 партньора в търсене на този,който ще успее да й достави удоволствие(който няма да съществува в най-лошия случай,просто защото тя не е физически готова за това) и ще си е станала истинска курва,ако сега още не е.
    Оптимизъм до мозъка на костите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си