.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 113
    Guest
    честен и свестен, но ако си смърдел, няма коя да те вземе...

chesten i svesten
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    mi az durja da e 4esten i svesten krasotata ne e mnogo ot zna4enie a puk tezi s lancite koli4kite i parite sa bezmoza4ni suzdaniq

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Angel_eyes
    Такамммм за протокола да отбележа,че не пак а ОТНОВО слагате всички момичета под общ знаменател голямаааа грешка..."Женските" ех мале...Та по темата аз не си падам по празноглави красавци с ланци.За мен е важно да е умен да има чувство за хумор...да ми е добре с него,да се държи подобаващо а не като 10 - 11 годишен подрастващ хлапак (с риск да прозвучи като обида но познавам много момчета които се държат така).И да има смисъл да си свестно момче...мисля,че има и други момичета които мислят като мен.И не си прав за нас има значение,тъй де...поне за мен.Това е...
    az si misleh 4e za vas 4ustvoto za humor zna4i da mu sa smeite na typotiqta..
    moito momi4e.. iskam da ti kaja 4e nqma jena koqto da ne gleda da e pri parite.. to ne e samo za jenite de.. sqka na 16-22 gleda da e v skupa kola s nacepen batko.. i posle ne slagai pod ob6t znamenatel.. vie dori ne ste naqsno kakvo iskate..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен
    Mrazq otvorkovci ...ama ne e lo6o da e krasavec haha

Мега фен Аватара на koalka
    Ами може някои и да си падат,но аз определено не мисля,че това искам от едно момче.Ами на мен ми правят впечетление свестните момчета така да се каже.Може би си искал да кажеш,че момичетата си падат по по-богати момчета,което не знам дали е така,но както казах аз не мисля,че съм от тях.

Фен
    Град
    Vkyshti
    Според мен все още е рано да търсим сериозните неща,има цял живот пред нас за сериозни работи!За мен външния вид е важен,защото никога не бих се захванала с някой който не ми е харесал отвън,а най-често свестните момчета непрвличат с външен вид падам си по хубавите момчета(ако може да прескочим нападките) няма значение с ланец или без,но хубав това е.Сега на моите години това е важно.100 на 100 след време това вече няма да е от значение за мен,но сега е!
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

FiRe_LaDy
    Guest
    Ami moje bi momichetata akto men sa malko,no az nikoga ne gledam dali drehite mu sa markovi,dali ima lanec,obeca,dali seki den smenq dreshkite i si menka GSM-ite pred sedmica.Posledniq mi priqtel beshe naistina mnogo bogat.Da est parite na mama i tatko,no toi nikoga ne se e naduval.Tolkova si go obichah,che dori ne se interisuvah ot parite mu.Za markovite mu drshki i mnogoto pari razbrah ot priqtelite mu,zashtoto toi vinagi skromnichi mnogo.A za lanci da ne govorq ... i to ako go izvadqt nad teniskata kato nqkoi mangal.Predpochitam neshto sredno mejdo dvete.Da e hubavichak (ne gotin i nqkoi playboy) i da e dobrichak,mil i nejen s men.A parite nikoga ne sa me interisuvali.Nito shte go nakaram da mi kupi drehite,cigarite,grimove i drugi gluposti.ZA tova si imam roditeli.Tova che ima alchni momichenca za pari e vqrno,no kakto po gore kazaha !!!NE NI GLEDAITE KATO EDNO OBSHTO!!!

Evala CSKA FOREVER!ti si pi4!
    Ave ora,na vas koi vi kaza 4e az ne moga priqtelka da si otkriq 4e vzehte da mi obqsnqvate kuv trea da buda i kuv ne ?!?Vuprosa be6e dali ako mom4eto e nqkoe obiknoveno i s ni6to ne se otli4ava ot tulpata,6e ima 6ans s nqkoe,koeto i da e bilo momi4e,za6toto poznavam takiva mom4eta,i znam kvi tupi otgovori sa im davali nekvi nafukani putki,koito i az nz 6to toi se vlibva v tqh.I vednuj polu4ih edin neveroqten otgovor na vuprosa "kakvo tolkova ne mu haresva6 na mom4eto 4e ne stava puk za teb" i otgovora be6e "toi naistina e svesten,ama s nego nito moga da se izgazarq 4e e vruskar,nito 4e e mega krasiv" !Ot togava mi e qsno,4e tva "nie iskame svestni mom4eta" se e prevurnalo v kli6e,koeto vsi4ki ispolzvat bez da se use6tat kakvo govorqt! I sprete s teq "ako si smurdel nqma da si hvane6 gaje " i " i ti vse nqkoga 6e ima6 priqtelka " 6toto neznam ot kude gi polu4avate teq faksove 4e az sum ve4no sam i 4e reva 6to nqmam gaje ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! naprao 6te me ubiete s va6ite fantastiki
    Jivei dnes,za6toto v4era nqma da se vurne,a utre moje i da ne doide

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Квото и да говорите, че търсите добър човек, с чувство за хумор, отговорен ... вие първо го виждате. Впечатлявате се от външният му вид, от държанието и стила му. Чак след това ако ви е харесал ще поговорите и ще разкриете душевността му.

За мацките, които си падат по дебели ланци - Странни неща ги влечат. Ако кажат, че това е маркер, че момчето е материално осигурено - един познат гепи два пръстена на майка си, за да си купи ланец...

И аз си падам по големи ланци (доста по класически), но по съвсем друга причина. Никога не бих носил ланеца си над тениската, както правят масата чалгари за да си ловнат някоя бройка.
    mnogo si prav Wild__Boy .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Нека да е честен и свестен ..
    Every second chance begins with first step ..

Голям фен
    Град
    софия
    Са почнахте да хулите и тези с ланците ... не всички които имат "ланци" са лекета
    Обиден съм Ви!!!

:P

mi nz to nali znaete liubovta e slqpa i ne zavisi ot nas
    Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.

Голям фен
    Град
    София
    Добре де, а защо пък като е честен, свестен, ала бала, трабвя да е грозен и хората да се плашат, като го видят. Вярно е тва, че момичетата първо виждат момчето и преценяват поведението и стила му, обаче ако е супер готин ама е с отвратително държание и се носи като царя на квартала, дали някое момиче ще го хареса? Ще го хареса ако си пада по батковците гъзари..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    Никога не бих носил ланеца си над тениската, както правят масата чалгари за да си ловнат някоя бройка..
    Не бъркай понятието чалгар и селянин.
    2т. системно

Голям фен
    хаха..ми аз не бих тръгнала с ТЪП отворко, както и с честно момче и свестно,обаче да е тъпо...... най-важно е да си честен,свестен, но и умен

Re: Кво искат момичетата:честен и свестен,или красавец без м

Цитирай Първоначално написано от Yeah!
    Какво искат момичетата:честен и свестен,или красавец без мозък и изобщо има ли смисъл да си свястно момче,когато гърлите си падат по тъпи отворковци с ланци на вратовете,които всщност в главите са лекета,но за женските това няма значение?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!
    Благодаря!
    emi tuk ne si prav.tezi,koito spomkenava6 si imat edno ime,no az 6te si zamul4a za nego-vie se se6tate koe e.momi4etata,koito iskat seriozna vrazka i naistina da sa s nqkoi,koito si zaslujava ne gledat krasotata.moje da te privle4e i ne nqkakuv krasavec,a obiknovenno mom4e,stiga e da e 4esten i svesten.tova e moeto li4no mnenie.

Защо намесвате ланеца в тази тема?Какво общо има той със самия човек?Това,че е дно момче носи ланец не означава нищо.

АТАКАБГ
    Guest
    само тъпите комплексарки от "Амор" и некви такива се кефят на гъзарчета с ланци и "гъзарска" походка

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    mi az durja da e 4esten i svesten krasotata ne e mnogo ot zna4enie a puk tezi s lancite koli4kite i parite sa bezmoza4ni suzdaniq
    Не съм съгласна с теб.Може и така да е ама ВСИЧКИ чак айде стига.И аз съм съгласна,че красотата не е от голямо значение,но до кажеш,че тези с колите и парите са безмозъчни е супер тъпо.Какво искаш да ми кажеш,че например приятелят ти има пари и кола няма да тръгнеш с него само,защото ще е безмозъчно създание.И ми е интересно и теб ще те питам:КАКВО НАМЕСВАТЕ ЛАНЕЦА ЗА БОГА?КАКВО ОБЩО ИМА ЕДИН ЛАНЕЦ С ТОВА?

Повече от фен
    az predpo4itam gotino i 4uvstvitelno mom4e,za koeto nqma da sum s nego samo zaradi parite,a zatova,4e go obi4am i nqma da sum porednata mu kurvi4ka.

Death`Whore
    Guest
    Zashto lyjesh? Kaza nqkolko pyti, che obojawash myje s pari.

абе аз искам 4овек,който ме разбира и не е ску4ен...то ве4е външния вид не е толкова важен,ама няма да е зле ако и външния му вид е
    обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от az_slunceto
    az predpo4itam gotino i 4uvstvitelno mom4e,za koeto nqma da sum s nego samo zaradi parite,a zatova,4e go obi4am i nqma da sum porednata mu kurvi4ka.
    хаха нали каза че лошите момчета са супер готини.....
    ДАГНОЗА- раздвоение на личността!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SweetHarmony
    Нека да е честен и свестен ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си