- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво искат момичетата:честен и свестен,или красавец без мозък
честен и свестен, но ако си смърдел, няма коя да те вземе...
chesten i svesten
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
mi az durja da e 4esten i svesten krasotata ne e mnogo ot zna4enie a puk tezi s lancite koli4kite i parite sa bezmoza4ni suzdaniq
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
az si misleh 4e za vas 4ustvoto za humor zna4i da mu sa smeite na typotiqta..Първоначално написано от Angel_eyes
moito momi4e.. iskam da ti kaja 4e nqma jena koqto da ne gleda da e pri parite.. to ne e samo za jenite de.. sqka na 16-22 gleda da e v skupa kola s nacepen batko.. i posle ne slagai pod ob6t znamenatel.. vie dori ne ste naqsno kakvo iskate..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Mrazq otvorkovci ...ama ne e lo6o da e krasavechaha
Ами може някои и да си падат,но аз определено не мисля,че това искам от едно момче.Ами на мен ми правят впечетление свестните момчета така да се каже.Може би си искал да кажеш,че момичетата си падат по по-богати момчета,което не знам дали е така,но както казах аз не мисля,че съм от тях.
Според мен все още е рано да търсим сериозните неща,има цял живот пред нас за сериозни работи!За мен външния вид е важен,защото никога не бих се захванала с някой който не ми е харесал отвън,а най-често свестните момчета непрвличат с външен видпадам си по хубавите момчета(ако може да прескочим нападките) няма значение с ланец или без,но хубав това е.Сега на моите години това е важно.100 на 100 след време това вече няма да е от значение за мен,но сега е!
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Ami moje bi momichetata akto men sa malko,no az nikoga ne gledam dali drehite mu sa markovi,dali ima lanec,obeca,dali seki den smenq dreshkite i si menka GSM-ite pred sedmica.Posledniq mi priqtel beshe naistina mnogo bogat.Da est parite na mama i tatko,no toi nikoga ne se e naduval.Tolkova si go obichah,che dori ne se interisuvah ot parite mu.Za markovite mu drshki i mnogoto pari razbrah ot priqtelite mu,zashtoto toi vinagi skromnichi mnogo.A za lanci da ne govorq ... i to ako go izvadqt nad teniskata kato nqkoi mangal.Predpochitam neshto sredno mejdo dvete.Da e hubavichak (ne gotin i nqkoi playboy) i da e dobrichak,mil i nejen s men.A parite nikoga ne sa me interisuvali.Nito shte go nakaram da mi kupi drehite,cigarite,grimove i drugi gluposti.ZA tova si imam roditeli.Tova che ima alchni momichenca za pari e vqrno,no kakto po gore kazaha !!!NE NI GLEDAITE KATO EDNO OBSHTO!!!![]()
Evala CSKA FOREVER!ti si pi4!
Ave ora,na vas koi vi kaza 4e az ne moga priqtelka da si otkriq 4e vzehte da mi obqsnqvate kuv trea da buda i kuv ne ?!?Vuprosa be6e dali ako mom4eto e nqkoe obiknoveno i s ni6to ne se otli4ava ot tulpata,6e ima 6ans s nqkoe,koeto i da e bilo momi4e,za6toto poznavam takiva mom4eta,i znam kvi tupi otgovori sa im davali nekvi nafukani putki,koito i az nz 6to toi se vlibva v tqh.I vednuj polu4ih edin neveroqten otgovor na vuprosa "kakvo tolkova ne mu haresva6 na mom4eto 4e ne stava puk za teb" i otgovora be6e "toi naistina e svesten,ama s nego nito moga da se izgazarq 4e e vruskar,nito 4e e mega krasiv" !Ot togava mi e qsno,4e tva "nie iskame svestni mom4eta" se e prevurnalo v kli6e,koeto vsi4ki ispolzvat bez da se use6tat kakvo govorqt! I sprete s teq "ako si smurdel nqma da si hvane6 gaje " i " i ti vse nqkoga 6e ima6 priqtelka " 6toto neznam ot kude gi polu4avate teq faksove 4e az sum ve4no sam i 4e reva 6to nqmam gaje ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! naprao 6te me ubiete s va6ite fantastiki![]()
Jivei dnes,za6toto v4era nqma da se vurne,a utre moje i da ne doide
mnogo si prav Wild__Boy .Първоначално написано от WILD__BOY
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Нека да е честен и свестен ..![]()
Every second chance begins with first step ..
Са почнахте да хулите и тези с ланците ... не всички които имат "ланци" са лекета![]()
Обиден съм Ви!!!
mi nz to nali znaete liubovta e slqpa i ne zavisi ot nas
Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.
Добре де, а защо пък като е честен, свестен, ала бала, трабвя да е грозен и хората да се плашат, като го видят. Вярно е тва, че момичетата първо виждат момчето и преценяват поведението и стила му, обаче ако е супер готин ама е с отвратително държание и се носи като царя на квартала, дали някое момиче ще го хареса? Ще го хареса ако си пада по батковците гъзари..
Не бъркай понятието чалгар и селянин.Първоначално написано от Obitax
![]()
2т. системно
хаха..ми аз не бих тръгнала с ТЪП отворко, както и с честно момче и свестно,обаче да е тъпо......![]()
най-важно е да си честен,свестен, но и умен
![]()
emi tuk ne si prav.tezi,koito spomkenava6 si imat edno ime,no az 6te si zamul4a za nego-vie se se6tate koe e.momi4etata,koito iskat seriozna vrazka i naistina da sa s nqkoi,koito si zaslujava ne gledat krasotata.moje da te privle4e i ne nqkakuv krasavec,a obiknovenno mom4e,stiga e da e 4esten i svesten.tova e moeto li4no mnenie.Първоначално написано от Yeah!
Защо намесвате ланеца в тази тема?Какво общо има той със самия човек?Това,че е дно момче носи ланец не означава нищо.
само тъпите комплексарки от "Амор" и некви такива се кефят на гъзарчета с ланци и "гъзарска" походка![]()
Не съм съгласна с теб.Може и така да е ама ВСИЧКИ чак айде стига.И аз съм съгласна,че красотата не е от голямо значение,но до кажеш,че тези с колите и парите са безмозъчни е супер тъпо.Какво искаш да ми кажеш,че например приятелят ти има пари и кола няма да тръгнеш с него само,защото ще е безмозъчно създание.И ми е интересно и теб ще те питам:КАКВО НАМЕСВАТЕ ЛАНЕЦА ЗА БОГА?КАКВО ОБЩО ИМА ЕДИН ЛАНЕЦ С ТОВА?Първоначално написано от kudravoto
az predpo4itam gotino i 4uvstvitelno mom4e,za koeto nqma da sum s nego samo zaradi parite,a zatova,4e go obi4am i nqma da sum porednata mu kurvi4ka.
Zashto lyjesh? Kaza nqkolko pyti, che obojawash myje s pari.
абе аз искам 4овек,който ме разбира и не е ску4ен...то ве4е външния вид не е толкова важен,ама няма да е зле ако и външния му вид е![]()
обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!
хаха нали каза че лошите момчета са супер готини.....Първоначално написано от az_slunceto
ДАГНОЗА- раздвоение на личността!![]()
Първоначално написано от SweetHarmony
![]()