- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво искат момичетата:честен и свестен,или красавец без мозък
abe nai-dobre e da si hem gotin,hem svesten,ama takava kombinaciq ve4e mai e nevazmojno,no ima i takiva.Moito mom4e e to4no takova!
Момичетата искат свестен красавец. Факт.
Всяко момиче търси перфектния. И си знае, че няма да го намери, щото рицари не останаха...
Saatana vittu perkele hate crew!
zna4i ti kazvash 4e momi4etata si padat po takiva s lanci i praznoglavi,no q se zamisli ti kato vidish nqkva rusa napravena madama s edin ton grim sigorno izobshto ne ti haresva i nikoga nqma da iskash da tragnesh s neq.hahaПървоначално написано от Yeah!
taka e no i da imat pone malko ukul v glavata![]()
По тъпите отворковци си падат тъпи гърли. А дори и ситуацията да е "хубавите ябълки ги ядат прасетата", значи пак нещо куца.Първоначално написано от Yeah!
Всяко момиче си е само за себе си. Не може да се каже, че всички момичета харесват "еди какви си" момчета. И съответно за някого това няма да е важно, но за друг ще е наистина от значение.Първоначално написано от Yeah!
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
скив са..може най готиния да си пада по мене и да иска да е с мене ама като ми извади мега селския акцент и направо испадам в транс..да не говорим че "умните" сладури 5 приказки не могат да кажат примерно на тема музика или нещо от сорта различно от жени (абе и там незнам колко са компетентни), футбол и пиене...е sorry батка ама такаж не искам..за такива младежи са родени блондинките (нищо лично) ....аз харесвам повече по нормалните момчета..в смисал не някое тузарско детенце..ами по скоро някои що годе интелигентен с чувство за хумор дето да не мисли постоянно как и каде да ме опъне (sorry за израза)..![]()
Ланците за мене са голяма селяния! * Естествено, че бих избрала някой умен и забавен пред празноглав красавец, с който бих умряла от скука като няма за какво да си говорим! А и 1 готино по характер момче, което харесваш ти става симпатично и на външен вид, дори и да не е някъв секссимвол!
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
айде,айде... "да е умен и забавен"... Ще не си признаете,че първо гледате външния вид?Ако ще най-забавния и умния да е,ако не ви харесва като външност никога няма да тръгнете с него. Най-много просто приятели да си останете
![]()
Харесвам не красивите момчета, а момчетата с чар! И естествено да е свестен и да има поне малко мозък/ за предпочитане с повечко/. Мм не понасям тез които се смятат за голямата работа. Смешни са ми. И не харесвам ланци и момчета с ланци. Приятелят ми искаше да си зема и мислих дали да не му купя за рожденния ден, но му взех гривна и сега съм много доволна.Първоначално написано от Yeah!
Отворковците ги харесват отворките дето не знаят кво искат или знаят, че искат да са с някой само за кефа.
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
kopele 6ibanite kurvi iskat samo pari i da ti e debel portfeila taka4e ne badete naivni i se hvanete na rabota i tova 6te e nqma faida da si svesten v tezi vremena
А бе не знам,обаче нямам навика да харесвам така наречените "красавци".Просто не се е случвало да се загледам по някой типичен красавец.Може би съм малко откачена,обаче предпочитам,не толкова красиви момчета,с които мога да водя смислени разговори отколкото гъзари с перфектна прическа и без капка мозък.В една връзка е изключително важно общуването.За какво ми е някой,който не споделя интересите ми и се фука наляво надясно с момичетата,които е (да го кажа по-смекчено)прелъстил.
emi zavisi kvo e momi4eto.ima mnogo razli4ni mneniq po tazi tema.az li4no predpo4itam purviq vid.
Всеки човек (мъж или жена) е уникален сам по себе си. Със собствени чувства, интереси, мнения, симпатии. Естествено има типажи, но няма да се спирам на тях. Само ще кажа, че безмозъчните красавци стават за мимолетна връзка. И май само за това. Напълно възможно е да се съберат в едно приличен външен вид с приличен умствен багаж. Двете категории "красив, но тъп" и "умен, но задръстен" ме вбесяват, защото са измислица. И няма значение какъв си - важни са чувствата.
Не мога да кажа момичетата кой тип момчета харесват но има достатачно момичета които да не се интересуват само от това дали момчето е някой красавец с готина прическа и с ланец.Повечето просто искат някой с приемвлив външен вид с чувство за хумор и да се отнася с тях дорбе и да ги обича.
za jalost 2 v 1 e izklu4itela rqdkost...Първоначално написано от asinka
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
KOITO TE E NAKARAL DA MISLI6 TAKA TE E VKARAL V EGATI FILMA.TOVA IZOB6TO NE E VQRNO AMA IZOB6TO MOMI4ETATA ISKAT DA GI UVAJAVAT OBI4AT A NE NQKUV MI=UNIO DA SE DURJI S TQH KATO S OVCE.MN GRE6NO E DA SI MISLI6 4E TRQBVA DA STANE6 NQKUV IZROD SAMO ZA DA TE HARESA NQKOE MOMI4E NEDEI DA SI PROVALQ6 6ANSOVETE S DRUGITE KOITO TE HARESVAT TAKUV KAKUVTO SI[/u]
Pfffffffff!![]()
Lele,az ne sam po ubidite,tai 4e 6te sam maksimalno "nejna" s tapaka,koito e napisal podobno glupavo ne6to!Qvno tozi 4ovek ne vijda po-dale4e ot nosa si.Vij "umniko",moje da ima momi4eta,koito gi interesuvat samo pari4kite,no ne vsi4ki sa takiva.Nie momi4etata sme kato paket4e semki-vkusni sa,no vinagi moje6 da popadne6 na nqkoq izgnila!
Tai 4e ne si pravi kraini izvodi i ne si misli,4e vsi4ki sme ednakvi!![]()
Bolkata ot zagubata na skap 4ovek e bezkraina...
Cenete jivota,za6toto moje utre ve4e da vi nqma!
По скоро сте като пакетче носни кърпички - сменяш, сменяш ама тук таме някоя дето много са си духали носа в нея.Първоначално написано от Cruel_girl
![]()
2т. системно
Hm.......za kvo sichki haresvat takiva mom4eta...ne ne lyjesh se ne etaka.....az primerno haresvam g/d hubavi momcheta s detski akyl :P![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
ako e 4esten i svesten-tova e idealnata kombinaciq,no ako bude ihubav 6te e o6te po-dobre,no predi vsi4ko da dobur 4ovek,ostanaloto sa dopulneniq. ili pone e taka spored men. nai-vajna e duhovnata krasota,no ako i fizi4eski vuprosnoto mom4e me privli4a 6te e 4udesno.
nqma kak da ne se suglasq s eb,prosto si prav! tova e nai-vajnoto.Първоначално написано от EQUITIS
Еми аз честно ама много честно....ми аз не мога да се влюбя в едно момче което е свестно,но не ме привлича.Ако кажа че искам само свестни ще излъжа,но до една степен.Абе много пъти съм си задавала този въпрос и не мога да си кривя душата.Но да не забравяме,че има хубави и свестни момчета.Но мисля,че момчетата "стават" по-честни когато наистина се влюбят в едно момиче.[/u]