- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- тънки нокти
някой знае ли по какъв начин ноктите ми могат да станат по твърди и да не се чупят, защото са адски меки, даже ми се извиват при растежа и много се чупят отстрани???![]()
![]()
Zazdravitel na Regon sas silikon-the best!!!!mnoooogo pomaga-ne e skap-shte ostanesh mnogo dovolna-garantiram ka4estvo
emi tezi priznaci na nortite,govorqt 4e ne6to v orgtanizma ti ne e nared.trqbva da hapva6 pove4e plodove,za6toto vitaminite pravqt noktite zdravi i krasivi.az polzvam maslo za nokti,koeto se prodava v aptekite,to gi ukrepva,no efekta se zabqlqzva 4ak sled 2-riq mesec.ima i hap4eta za zdravi nokti i kosa,no te sa malko po skupi i su6to trqbva da se piqt pone 2 meseca za da ima efekt.ne si reji noktite,izpolzvai samo pila,za6toto ot noktoreza4ka ili nojica mnogo se 4upqt.
Чувала съм доста добри отзиви за този заздравител на Regon,но в София не мога да го намеря![]()
Мажи ги с йод
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Първоначално написано от ^FaiNt^F
МНого готини и твърди стават с йод. =)
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
но пожълтяватПървоначално написано от snooppy_f
![]()
То хубаво си пожълтяват, но няма и 5-6 часа и се маха....толкова ли не може да бъде търпелив човек..Първоначално написано от teenage_drama_queen
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Има един заздравител на O.P.I-Nail envy.Страшно съм доволна от него,много е добър.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
ami mejdu drugoto moite nokti sa dulgi i dosta tvurdi i na men mi kazaha che tova se e poluchilo ot laka za nokti...shtoto koi kvo pravi az gi lakiram posle gi risuvam i za sqka dreshka lakche.....no vse pak ako ne s postoqnno lakirane probvai s zazdraviteli...ima mnogo po pazara
\Първоначално написано от Анонимко
/ подкрепям
моите също бяха такива просто ги мацах с лак... и наистина станаха твърди.....![]()
дам =D>Първоначално написано от snooppy_f
2 т. от правилника. Бан на профил
къде се продава?!Първоначално написано от art_lady
![]()
Купи си заздравителможе и да помогне ..
zazdravitel
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!