- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Утре ще водя едно момиче на мач. Добра идея ли е?
Ами заведи го ... ама в А сектор ... не по Б и Г ... за да се наслади на мача а не на селяни ... като мен![]()
Mne...spored men hi4 ne e dobra ideq.Ako se interesuva6e da ama tq 6te zaspi tam.nqma da i e interesno nezavisimo kyv e ma4a.ne q vodi.zavedi q na restorant ne6to ili kvoto i da e samo NE NA MA4!
благодаря на всички отговорили, вече си е решено, ще ходим, та ще бъде в Г сектор, имам достатъчно опит от мачове и знам, че ще е спокойно на този мач, а и също знам къде точно в сектора да отидем![]()
11 и 2 системно
Първоначално написано от bungle
![]()
11 и 2 системно
Да не би да е невъзможно момиче да отиде с гаджето си на мач? Много жени влачат мъжете си по магазините, което е 100 пъти по-скучно и изнервящо.
=D> =D>Първоначално написано от `Death`Whore`
е това вече беше приказка, разбира се, че е така - даже мача е на националния, хубав стадион, няма да има нерви по трибуните, то си е като празник и мисля, че ще й хареса
11 и 2 системно
Не. По-добре я заведи на кино ако искаш пак да излезете.![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
Бтв, киното според мен е едно от най-скучните неща за среща. Не можете да си говорите, плащате луди пари и 2 часа минават в зяпане.
мда и аз съм на това мнение за киното, предпочитам с приятели да ходя на кино, с които може да пропуснем 2 часа без да си говорим![]()
а на мача ако на нея не й е толкова интересно поне може спокойно да си гооврим за каквото и да е, а и аз не съм от тия фенове дето викат и псуват![]()
11 и 2 системно
На мен би ми харесало.
Впрочем, на мен ми е забавно. Пеят се песнички...даже и половината от времето не гледам играта, обаче не е лошо. Гадното е, че седалките не са много читави /Сектор Г на Армията/, обаче е якичко.![]()
следващият път теб ще заведаПървоначално написано от drawers
![]()
11 и 2 системно
nqma znachenie spored men e dobra ideq a moje i da se izkefi zne li chovek...
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
hello хора, мача мина добре, бихме 3:0, мацката остана доволна и всичко е супер![]()
![]()
11 и 2 системно
Честито!Първоначално написано от Kavenaghi
На 23ти пак я заведи, но този път на Левски-Челси.![]()
Сори, но на този мач ще ме заведе менПървоначално написано от p4elata_brumze
. Той така каза
.
хаха не се карайте, ама специално за мачовете на говедата в ШЛ сега разбирам, че ще е много зор да се вземат билети и утре май ще си купувам абонаментна карта, а имам членска карта на ЦСКА, сигурно друг като мене нямаПървоначално написано от drawers
![]()
11 и 2 системно
ами гледай ся, на момичето и беше интересно да отиде за първи път на мач и й харесаПървоначално написано от Kar4eto
а колкото до това, дали държи на мен и че иска само да е с мен, няма значение къде, се замислям дали все пак наистина е така, защото не сме сериозни приятели
п.п. абе Kar4eto що си изтри мнението![]()
11 и 2 системно
И все пак не прекалявай с мачовете :PПървоначално написано от p4elata_brumze
Ами щото забелязах,че имало и трета страницаПървоначално написано от Kavenaghi
,а и развръзка имаше - добра при това...
мда, ама която ще иска да ме има и да е с мен, трябва да ме приеме такъв какъвто съм, а съм голям футболен фен, така че си правете сметка![]()
11 и 2 системно
ОК, ще го имам предвидПървоначално написано от Kavenaghi
![]()
drawers я дай едно АСЛ :P
11 и 2 системно
Аз съм тайнствена и недостъпна![]()
Първоначално написано от drawers
![]()
е нали искаш да те водя и теб
11 и 2 системно