- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Bulgaria - Slovenia
Ако Бербо беше, щяхме да ги бием с 5:0. Йовов пълен смешник, празна врата на три метра не може да уцели.
Yeah. Сега вече мога да умра щастлив. Нашите лекета успяха да бият посредствените скиорчета от Словения. Голямо постижение, българия на евро 2008, българия европейски шампион, а онзи тупан бербатов - голмайстор...![]()
Първо Христо Стоичков е уникален простак, легендарен футболист спор няма, но въобще не става за треньор. А бербатов, стилиян & co, те са под всякаква критика, отдавна са си направили парите, карат си мерцедесите и бмв-тата, тези които играят в бг първенството, разцепват се в биад, да не мислите, че на тях им дреме особено? А и на всичкото отгоре се мега противни типове, сега чакам холандците да ни разцепат главите, че да охладят ентусиазма на "бг звездите".
Да. Браво за победата, но ми се иска и по-големи отбори да побеждаваме... не можем да бъдем доволни от победа над Словения...
Господ да помага на такива като тебе!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
bravo na bulgarite hubavo igraha ama toq sadiq qko na reje6e martin petrov e unikalen
a Psycho Realm nz kvo protiv ima6 protiv stilqn petrov mn huu si igrae
Йеееееееее браво на наще.Ей тези хора ме израдваха страшно много.Само така в същия дух!Да покажат,че и българите могат.Ох,малко късно пиша,но чак сега се регнах.![]()
![]()
![]()
![]()
И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
животът е една измама в този мрачен свят...
Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...
Ето я формулата за успех:
кюрда затворен някъде, бербо да не играе, петима левскари в отбора
![]()
Колко свърши мача...не бях в състояние да ... го гледам![]()
хах.3:0Първоначално написано от Sexislav4o_Kasmetliiski
олееее само наште!!!
браво!ето,че най-накрая показаха кво могат!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥