.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Ей така

Guest

Ей така

Блия.Нямам проблем,смисал имам амаааа още не му е времето да го разрешавам.Пиша това просто щото имам нужда да го напиша.Влюбих се в момиче.Имам две добри приятелки и тя е едната,ама толкова много я обичам че чак боли....бахти.Ииии да както винаги нека си останем приатели обичам те ама като братче.Даааа,ама аз не ща само приятели.Както и да е измина година от този разговор и аз буквално станах част от живота на това момиче.Бил съм винаги до нея иии сам преживял такава болка като я гледам с гаджета или пък като знам,че има хора които просто могат да я имат ,а аз съм част от нея ,стоя до нея и немога да се присегна просто..След това което съм преживал мога да кажа че съм мъж.Нямам намерение да я изоставям и пак ще и кажа колко много я обичам този път ще стоваря цялата сила на тези думи,пък да видим какво ще стане.Това е на прочелите,Благодаря.

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Iskam samo ti kaja --Uspeh,dano i tq da otgovori na 4yvstvata ti

Guest
    Лол,благодаря ти за бързия отговор.Този път нещата са наистина сериозни защото цяло лято не си харесах момиче.Излизам ,красиви са горе долу умни амааа...всички ми се виждат еднакви.Досега не съм се отдавал на нищо така.

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    ЗНачи наистина обичаш...когато така се отдадеш на някого и си готов да страдаш само и само да си до него това момиче си е за завиждане Бори се за нея искрено ти пожелавам да отвърне на чувствата ти
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Guest
    Ами брао,човеко!Тва,че си преодолял гордостта и разочарованието си от тея несподелени чувства и продължаваш да си до нея е... прекрасно... ;]

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Napalno te razbiram....I az sam tei kam edno mom4e...Samo 4e to nikoga nqma da me obikne a ti ima6 nqkakw 6ans i za towa ti pojelavam yspeh...Neka vseki da nameri liubovta...i da e 6tastliv ...Ne kato men:{

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Lost_Kiss{} миличка,нали знаеш - надеждата умира последна,ако сега не намериш любов от този когото обичаш...след време ще намериш дори и по-силна,просто не спирай да се надяваш на невъзможното...така живота е по-интересен :P И на теб както и на момчето което пусна темата ви желая хората които обичате да ви отвърнат със същото
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Поздравления за силата, която имаш и дано не страдаш!

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Тийнсака
    Guest
    Успех

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от Angel_eyes
    ЗНачи наистина обичаш...когато така се отдадеш на някого и си готов да страдаш само и само да си до него това момиче си е за завиждане Бори се за нея искрено ти пожелавам да отвърне на чувствата ти
    Съгласна съм и аз ти пожелавам успех.

Пич само не я притискай щото ще се прецакаш.

Цитирай Първоначално написано от Angel_eyes
    Успех и от мен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    hubavo e che si smel i si se reshil da napravish neshto i to ne za purvi put ami za vtori,koeto avtomaticheski znachi che si reshen da se borish za tova momiche......taka che nie mojem samo da ti pojelaem uspeh!!!!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    според мен пък бъркаш приятелството с любов.. на тая възраст често се случва
    просто толкова си станал близък с нея и я познаваш толкова добре, че не можеш да разграничиш една привързаност от "любов"
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    според мен пък бъркаш приятелството с любов.. на тая възраст често се случва
    просто толкова си станал близък с нея и я познаваш толкова добре, че не можеш да разграничиш една привързаност от "любов"

Ех, любов ! Успех и от мен

успех!!!!6те стискаме палци...наистина го заслужава6 тва моми4е =D>
    NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...

Guest
    Благодаря на всички отговорили.Да, наистина я обичам ,а аз не съм човек който се предава лесно особено ако желае нещо толкова силно.Имаше един пост нагоре в който беше казано,че може би бъркам любов с приятелство.Мога да ви уверя,че ми е напълно ясно какво чуствам ии определено не е приятелство.А отностно притискането,не пришпорвам нещата защото знам че ще се обърка всичко.За тази година научих какво е търпение

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Успех и от мен, дано всичко да се нареди, както трябва. Пиши за развитието на нещата. Поне на мен ще ми е интересно
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен Аватара на koalka
    Опитай се да я спечелиш,защото може и да се появят чувства от нейна страна.Не се отказвай,защото си влюбен.

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Iskam samo ti kaja --Uspeh,dano i tq da otgovori na 4yvstvata ti
    DAno ........ \/
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си