- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое от двете момчета е по-симпатично?
И на 13 изглеждах добре. И тогава не мязях на дебело отпуснато лапе дето освен пред компютъра не знае къде може да се забавлява.Първоначално написано от Анонимко
Нито един от двамата.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Какво значение има?
Първоначално написано от Lost_Kiss{}
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Lil'Angel
Нито единия не ме кефи...
втория ми прилича на олигофрен с тая физиономия
ima li treti variant?![]()
1вия,въпреки че и той не е първа прелест.ма ако си харесваш 2мата и ни питаш кой-сама си реши![]()
vsi4kite ot toq forum ste BOKLUCI!!momi4eto vi pita koi e po qk a vie se smeete na horata!vqrno e 4e ne sa koi znae kakvo ama nali za vas malkite kurvi4ki e vajno"du6evnoto".a i ne sa mn krasivi vqrno e no za6to se smeete!posle gadjeto me zarqza pomo6t i vsi4ki da vi pomognat !!!![]()
![]()
![]()
!vednaga po4nahte da se smeete na mom4etata!!vie da ne ste po hubavi ve kurvi4ki gadni!!!i vse pitate za saveti i se praite na koi znae kakvi kato davate saveti!sega vi vidqh kvi ste pedal4eta VSI4KI!
![]()
![]()
![]()
![]()
Прав си.Но ако имаха някое БМВ веднага колко са хубави.Дееба и тъпите ви курви женски.Първоначално написано от Анонимко
Май трябва да караш по-леко с обидите .Тук всички си казва личното мнение и какво ще обиждаш някой само защото не му харесват тези две индивидчета . . . абе честно казано и двете са зле . . . няма какво да се спори по въпросаПървоначално написано от Анонимко
![]()
е баааааааааси сладурите ммммммм кви пичове кво чудо олеее очите ми истекоха по тия секси мъжленца мммммммм какво нещо е днешната младеж... тцттц а уе супер са тия пичове.. няят равни! ОТ МЕНЕ ДА ЗНАЕТЕ . само да ми паднат мммммм какво съм им намисли хуаеухаехуахехуеахуаеху
SwEeT`SsSnake vqrno e 4e ne sa mn krasivi i simpati4ni no vij komentarite!!!!!!momi4eto iska savet a te i sa podigravat i obijdat !!!!!!!samo vij parvite komentari i togava da si govorim!!!!tova mn me iznervi!!!vsi4mi se pravite na mili4ki momi4eta no ne izpuskate vazmojnost da se podigravate i da narejdate!!!!kak misli6 se e po4uvstvalo momi4eto koeto dade snimkite !![/quote]
Нито едно![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Nito ednoto ot dvete.. Ma mai pyrvoto po biva..
хахаха, ако трябва да избирам(допряли са ми нож до гърлото примерно)ще избера първият
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
i az tka mislq hahПървоначално написано от Lost_Kiss{}
![]()
Брат ... добре си поработил на фотошоп за тоя татуус ... та .. по темата :Първоначално написано от Bisollini
И двамата са ебаси обитаците![]()
Бре и аз така викам ... яко ... стават ... хахаПървоначално написано от Elektra_x
![]()
.............Първоначално написано от Elektra_x
не само са смешни ами .. бля
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Еми първия е за предпочитане пред втория![]()
![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
Първоначално написано от Aleandra
![]()