- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое от двете момчета е по-симпатично?
И двамата са ми някак смешни...Особено втория, с тази изродска усмивка....
Ами виж сега, това "малките курвички" го приемам като лична обида (жестоко обидена съм тиПървоначално написано от Анонимко
) Такаам да продължим нататък: Как да определя "душевното" на тези две момчета като даже не ги познавам
Пък и авторът/авторката на темата пита кой ми е по-симпатичен, а не кой е по- духовно извисен.
Само аз ли не разбрах това какво общо имаше с цялостното ти изказване, относно нас - "kurvi4ki gadni"Първоначално написано от Анонимко
Уау...аз съм "малка курвичка", "курвичка гадна" и едновременно с това съм "педалче".... как ли става?Първоначално написано от Анонимко
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Първоначално написано от In4iTu_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата ..нито единия не ми харесва
ne sa otvarq
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Първоначално написано от Bisollini
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ахх от тея двамата никой не ми е симпатичен може да са супер хора,ама...Но със сигурност вторият е по-зле от първия.А да кажа че от вс момчета Светльо и Ангел ruleSsS:P
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
olelelelleee neee neee ne moje da byde neneneneeeee![]()
![]()
![]()
![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
По тая тема си пролича,че това наистина е тийн-форум.От къв зор се подигравате брее?Момичето пита съвсем нормално,като не сте ги харесали ше си затраете тактично.А не тука некви дришльовци да се правят на Антонио Бандерас.Да не кажа,че оня там с тоя татус на шията на нищо не идеше(или идеше ма нема да обяснявам на какво).Навсякъде некви високи извисени момичета ми пишат колко е важно духовното,че момичетата не трябва да са под общ знаменател,че има и добри хора.Пфууу.Е оачкахте доста от тоя ваш "идеал".
Иначе по темата-и аз мислим да изкажем некво мнение:Второто момче съм сигурен,че просто не е излезнало хубаво на снимката.А и е сниман от много близко.Така,че него!
И сега да не ми се обиди там Антонио,не казвам че е грозен,а че е постъпил тъпо.А в момента "не се сещам" точно кои хора постъпват тъпо![]()
Какво общо има това с любовта?
Е то аз не виждам темата да има нещо общо с любов
Тая тема за кво е въобще?![]()
Та...на въпроса де...Нито едното![]()
Да, точно така, момичето попита - ние отговаряме. Жорко ти какво искаш? Да и кажем, че са невероятни, прелестни, очарователни? Аз съм искрена, казвам това, което мисля. В случая мисля, че и двамата са смешни. Това е мое мнение, не искам да засягам никого с него, момчетата може да са супер хора (в смисъл- със готин характер).Първоначално написано от Жоро
Това го повтарям:Първоначално написано от Жоро
Че тук кой кого слага под общ знаменател???Първоначално написано от In4iTu_
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Бе незнам ама Я съм по-убав и от двамата![]()
И двамата са ебати чемширите...Първоначално написано от Българина
![]()
Е тя момичето пита кой е по-симпатичен,а не кои е по-смешен.Като не са ви симпатични нема да пишете.А не аз съм искрена.Като си искрена усмихни се на монитора и си кажи сама на себе си че не ти харесват.А тва с общия знаменател и другите говоря по принцип.
И имах предвид,че навсякъде се разправя колко по-важно е душевното.Като е важно душевното би ли тръгнала с момче което не ти харесва,обаче е готин човек.Аре искрената...
мм първия![]()
1-viq !![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...