- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- KAKVO MISLITE ZA KLASNITE VI ?
a azsuoer si lovkax klasniqa mi po istoriq ot 5 do 7 klas. \/
бившата ми класна която ни беше до тази година е супер печена жена. страшно много ме кефи,но от тази година ще ни е класен един господин, на който въобще не ми харесват лицемерните му коментари.
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
popadnala sum na vuzmojno nai-qkata klasna koqto moje da su6testvuva \/ prosto e neveroqtna jena,vinagi pravi kompromisi,ponqkoga mi izvinqva otsustviqta bez belejki moga da si kaja abs vsi4ko s neq!!!!NAI-DOBRATA
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Беше много добър човекЕ, малко изпитваше (често мен
) но беше добра
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Еми мойта класна ме дразнеше-беше мноу лигава
Иначе не беше лоша,но имахме с нея по 20 часа на седмица и направо накрая сички не можеха да я траят
Сега Бог знае къв дзвер ще дойде на нейно място![]()
Е на мен бившата ми класна беше ебати мацкатаСупер печена и готина беше.Всяваше респект,обаче винаги те разбира и помага
И правеше едни печени физиономии и много яки забележчици.Супер много си я обичах,и продължавам,де.А в новото даскало ще видим каква ще е
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ем мойта класна е яка, ама ние много я тфарим. Много взе да вика и да блъска с линий по чиновете. Счупи моята линия един път, и вече като помоли за линий никоий не и дава. Иначе си е харабежна.![]()
![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
бившата ми ..хахаах абе аз много си я обичках ама много се впрягаше и доста често си го изкарваше на мен и най добрия ми приятел иначе е готин човек извън даскало \/
Луда и истерична в часовете, но иначе е голямо душичка![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Абе малко си е строга,но ни обича.
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Mоят класен е страхотен човекМного търпелив, пък и добре преподава математика.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Имам перфектна класна.Много е печена,бяхме даже извън училищно време с нея на екскурзия и даже ни даваше да употребяваме и алкохол.
За моят класен не знам каква дума да използвам.Просто такъв добросърдечен ,весел и човечен човек трудно се среща.Сега ще ми е 2-ра година класен и се радвам ,че попаднах на такъв класен![]()
Ами и моята е супер печена,много е готина.Пушим пред нея,на една екскурзия и пихме и тя нищо не ни каза.Даже пи с нас.
дразни мее, не ни води на екскурзии и на хижи, само ре6аваме задачи дори в 4аса на класа, имаме пооо 50000 часа математикааофф много е злее
be careful what you wish for 'cause you just might get it
mii ne si poznavam novata klasna ili klasen ama .. starata ponqkoga me kefe6e ponqkoga mn me nerve6e ..![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Stiga be!Nie mai s tebe sme ot razli4ni svetove...Първоначално написано от LSD^Lady
още не я познавам добре..ама сигурно ще я харесам пък и няма да иам проблеми с нея..послушно момиче съмПървоначално написано от LSD^Lady
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Бабичка, която ми вика к'во тря'я да пра'а и к'во не. И с кой да излизам и с кой не. Е т'ва класна ли е или майка ми! Възмутена съм от нея!
Госпожата която ми беше класна през 9-ти и 10-ти клас, отиде да работи в Министерството на образованието. Сегашната госпожа е цербер или може би на нас не ни се учи много. Все пак си искаме старата класна.
otvrat![]()
"Да пукне дано"![]()
![]()
![]()