.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Повече от фен
    a azsuoer si lovkax klasniqa mi po istoriq ot 5 do 7 klas. \/

бившата ми класна която ни беше до тази година е супер печена жена. страшно много ме кефи,но от тази година ще ни е класен един господин, на който въобще не ми харесват лицемерните му коментари.
    Should I let you fall?
    Lose it all?
    So maybe you can remember yourself
    Can't keep believing
    We're only deceiving ourselves
    And I'm sick of the lie
    And you're too late

Голям фен
    Град
    sofia
    popadnala sum na vuzmojno nai-qkata klasna koqto moje da su6testvuva \/ prosto e neveroqtna jena,vinagi pravi kompromisi,ponqkoga mi izvinqva otsustviqta bez belejki moga da si kaja abs vsi4ko s neq!!!!NAI-DOBRATA
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Беше много добър човек Е, малко изпитваше (често мен ) но беше добра
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Еми мойта класна ме дразнеше-беше мноу лигава
    Иначе не беше лоша,но имахме с нея по 20 часа на седмица и направо накрая сички не можеха да я траят
    Сега Бог знае къв дзвер ще дойде на нейно място

Супер фен Аватара на Sarabi
    Е на мен бившата ми класна беше ебати мацката Супер печена и готина беше.Всяваше респект,обаче винаги те разбира и помага И правеше едни печени физиономии и много яки забележчици.Супер много си я обичах,и продължавам,де.А в новото даскало ще видим каква ще е
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Ем мойта класна е яка, ама ние много я тфарим. Много взе да вика и да блъска с линий по чиновете. Счупи моята линия един път, и вече като помоли за линий никоий не и дава. Иначе си е харабежна.

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

бившата ми ..хахаах абе аз много си я обичках ама много се впрягаше и доста често си го изкарваше на мен и най добрия ми приятел иначе е готин човек извън даскало \/

Луда и истерична в часовете, но иначе е голямо душичка
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Голям фен
    Абе малко си е строга,но ни обича.
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Mоят класен е страхотен човек Много търпелив, пък и добре преподава математика.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Мега фен Аватара на koalka
    Имам перфектна класна.Много е печена,бяхме даже извън училищно време с нея на екскурзия и даже ни даваше да употребяваме и алкохол.

Фен
    Град
    Мездра
    За моят класен не знам каква дума да използвам.Просто такъв добросърдечен ,весел и човечен човек трудно се среща.Сега ще ми е 2-ра година класен и се радвам ,че попаднах на такъв класен

Мега фен Аватара на koalka
    Ами и моята е супер печена,много е готина.Пушим пред нея,на една екскурзия и пихме и тя нищо не ни каза.Даже пи с нас.

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    дразни мее, не ни води на екскурзии и на хижи, само ре6аваме задачи дори в 4аса на класа, имаме пооо 50000 часа математикаа офф много е злее
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Голям фен Аватара на tainstvenata
    mii ne si poznavam novata klasna ili klasen ama .. starata ponqkoga me kefe6e ponqkoga mn me nerve6e ..
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

nick0190
    Guest

.

Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    lele kofti 4e 6te ste s druga klasna... na6ta 6te ni iskara do krai... i na6ta pravi kakvi li ne ne6ta za nas... za koleda ni podarqva podaruci na vsi4ki ne prosto nqmam dumi za da opi6a kolko mnogo q obi4ame !
    Stiga be!Nie mai s tebe sme ot razli4ni svetove...

Още не знам коя е тя, но като е разбера, ще документирам...

Фен
    Град
    Монтана
    от тази година съм с нова ... знам само , че ще е по БЕЛ ... след месец поне ще мога да кажа каква е и дали ми допада понеже не обичам да правя прибързани заключения за хората

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)

1. Има грешка в заглавието : "Какво мислите за класните СИ
    2. Класната ми е страхотна като жена . Малко е на моменти и много вряка , но е прекрасен човек

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен

Re: KAKVO MISLITE ZA KLASNITE VI ?

Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    Ami aide kajete sega kakvo mislite za va6ite klasni :} izvinqvam se ako ima takava tema.... ami az moita klasna mnogo si q obi4kam .. mnogo e pe4ena i vinagi stoi zad gurboveteni pomagani za vsi4ko tq ni e kato maika :}
    още не я познавам добре..ама сигурно ще я харесам пък и няма да иам проблеми с нея..послушно момиче съм
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Бабичка, която ми вика к'во тря'я да пра'а и к'во не. И с кой да излизам и с кой не. Е т'ва класна ли е или майка ми! Възмутена съм от нея!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Госпожата която ми беше класна през 9-ти и 10-ти клас, отиде да работи в Министерството на образованието. Сегашната госпожа е цербер или може би на нас не ни се учи много. Все пак си искаме старата класна.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    otvrat

Голям фен
    Град
    Варна
    "Да пукне дано"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми