.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Hybrid View

za segashnata nqmmam lo6i vpe4atleniq dnes sme bili samo 4 4asa s neq .. abe mladi4ka e svqstna izglejda

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    emi az nqma ko da vi luja imam basi qkata klasna verno ne trqq da si i pred o4ite kogato ti e qdosana za ne6to no tova se slu4va super rqdko ina4e mnogo si q lofkam kakto i tq nas
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Град
    plovdiv
    v na6to daskalo vsqka godina imame razli4en klasen i taq mi se padna nai-golemiq zadnik(mrazi me po4ti kolkoto az nego)
    dnes naprimer mi vika"patricia za s1jelenie az s1m ti klasen i trqbva da svikne6 s men kakto i az s teb"
    zadnik kvop da vi kaja ujaaaaaas
    "Какво е любовта!?
    Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
    Виктор Юго

mi moita klasna e nova i nz kva e to4no dano da e pekana
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Иииииуху мойта е страхотна Най-обичаната даскалка в цялата гимназия. Младичка е..на 28, ходим си с нея на кафе. Отървавала ни е много пъти. Само дето косата й побеля от нас.
    И само дето нищо не научих по философия при нея. Но за класна е перфектна

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Guest

Re: KAKVO MISLITE ZA KLASNITE VI ?

Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    Ami aide kajete sega kakvo mislite za va6ite klasni :} izvinqvam se ako ima takava tema.... ami az moita klasna mnogo si q obi4kam .. mnogo e pe4ena i vinagi stoi zad gurboveteni pomagani za vsi4ko tq ni e kato maika :}
    моята класна е най-готината в цял плн.на 15 я питаха за екскурзия,а тя "аз съм с две ръце за,ама да не сте 5ма от целия клас и после да търсим от другите класове"-и това го казва,като се има в предвид че на миналата екск. почти всички се напиха =D>

Супер фен
    Ми не съм много впечетлена, засега не ми дорада много.Но времето ще покаже
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    абе моита госпожа е много печена много е готина и никога не вика супер мацка
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    мойта класна е мн точна, супер е можеш да си говориш с нея като с мн добра приятелка
    само понякога прекалено мн ни се нерви, ама то е нормално по някой път..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си