- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- KAKVO MISLITE ZA KLASNITE VI ?
za segashnata nqmmam lo6i vpe4atleniq dnes sme bili samo 4 4asa s neq .. abe mladi4ka e svqstna izglejda![]()
emi az nqma ko da vi luja imam basi qkata klasna verno ne trqq da si i pred o4ite kogato ti e qdosana za ne6to no tova se slu4va super rqdko ina4e mnogo si q lofkam kakto i tq nas
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
v na6to daskalo vsqka godina imame razli4en klasen i taq mi se padna nai-golemiq zadnik(mrazi me po4ti kolkoto az nego)
dnes naprimer mi vika"patricia za s1jelenie az s1m ti klasen i trqbva da svikne6 s men kakto i az s teb"
zadnik kvop da vi kaja ujaaaaaas![]()
"Какво е любовта!?
Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
Виктор Юго
mi moita klasna e nova i nz kva e to4no dano da e pekana![]()
![]()
![]()
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Иииииуху мойта е страхотнаНай-обичаната даскалка в цялата гимназия. Младичка е..на 28, ходим си с нея на кафе. Отървавала ни е много пъти. Само дето косата й побеля от нас.
И само дето нищо не научих по философия при нея. Но за класна е перфектна![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
моята класна е най-готината в цял плн.на 15 я питаха за екскурзия,а тя "аз съм с две ръце за,ама да не сте 5ма от целия клас и после да търсим от другите класове"-и това го казва,като се има в предвид че на миналата екск. почти всички се напиха =D>Първоначално написано от LSD^Lady
Ми не съм много впечетлена, засега не ми дорада много.Но времето ще покаже![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
абе моита госпожа е много печена много е готина и никога не вика супер мацка![]()
![]()
![]()
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
мойта класна е мн точна, супер еможеш да си говориш с нея като с мн добра приятелка
само понякога прекалено мн ни се нерви, ама то е нормално по някой път..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.