- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- emm speshno e dosta speshno daje
vijte sq - praila sym sex no ima neshtot koeto ne mi e priqtno kogato svyrshvam technostta - vse edno se napishkvam - v smi iskamd a znam kak go priemat ostanalite - momcheta i momicheta nepriqtno li e edin vid da vi se "ispishkat" - bilo to i ot samoto svyrshvane
Я обясни като за прост човек..какво "изпишкване",какви 5 лева?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
написа-когато свършвам. начи е достигнала до оргазъмПървоначално написано от bungle
а иначе незнам как го приемат останалите...
Да,де,да,знам че говори за свършване,ама защо пък "изпишкване",това не разбрах...Иначе по темата, не мисля,че пречи на партньора.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Освен ако не го правите на теракотените стълби вкъщи при - 20 градусова температура, защото след около 15 минути ще замръзне и при слизането на партньора Ви за сутрешния вестник, той ще се подхлъзне и ще счупи 2-ри шиен прешлен, от което ще умре в мъки.Първоначално написано от bungle
С това искам да ви кажа, че "безопасен секс" като понятие не същестува в наУката.
Патока не става?
Мензиса на недоклатена гимназистка закъснява вече втора седмица?
Бременни сте от див глиган и мислите, че ще родите слонче?
Спокойно, д-р Иванов е плътно зад Вас и ще ви помогне като Ви подпре подобаващо.
da de - stigam do orgazym no technostta e poveche ot tova koeto sym si predstavqla i v nai smelite si mechti - govorih s brat mi i toi mi dade link s nqkyv torrent s jensko svyrshvane kydeto pri vsichki lelki (taka de jeni) e taka no nz az ako bqh momche shetshe da mi e neprqtno - prosto go simvoliziram kato ispishkvane - imam predvid svyrshvane
Първоначално написано от ?!
Както казах в предишния си пост - опасно е.
Единственото познато на наУката лечение е шоковата терапия с треторазрядна чалга.
Както на всички ни е известно, чалгата убива мозъчни клетки и подтисква всякакви жизнени процеси. Чисто хипотетично бихме могли да предположим, че ще намали споменатата от теб течност до приемливи количества.
Надявам се да съм ти бил полезен.
Патока не става?
Спокойно, д-р Иванов е плътно зад Вас и ще ви помогне като Ви подпре подобаващо.
Дивя се на професионализма на колегата Иванов - диагнозите му винаги уцелват... Би могъл да ви излекува и от последствията от атака на сифилистичен върколак!
Колкото до проблема ви, драга госпожице - предупреждавайте партньора си преди оргазма си, за да задържа дъх и да не се удави... Другото е само любов!
Както казах в предишния си пост - опасно е.
Единственото познато на наУката лечение е шоковата терапия с треторазрядна чалга.
Както на всички ни е известно, чалгата убива мозъчни клетки и подтисква всякакви жизнени процеси. Чисто хипотетично бихме могли да предположим, че ще намали споменатата от теб течност до приемливи количества.
Надявам се да съм ти бил полезен.
Ае образ от де се дяна![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Уважаема госпожице, тук дискутираме много сериозни проблеми от научно естество, които са от първостепенна важност за бъдещето развитие и разпространение на антилопите гну и голите охлюви.Първоначално написано от Crazy`Witch
Моля ви да се придържате към темата и да спазвате общия тон на сериозност и професионализъм.
На въпроса ви - "дянах" се от медицинското крило на университета в Харвард.
Патока не става?
РАЗБИВАШПървоначално написано от Dr. Ivanov
=D> Браво! Много точно обясни за какви сериозни проблеми става въпрос
![]()
http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=157
Tuk ima vsi4ko po temata.
Не искам да зачекваме отново стария ни спор, колега, но ще повторя още веднъж - имате късмет, че журито беше от нинджи и гумени мечета-алкохолици. Ако беше от бели мечки като ония в коледните реклами на Кока Кола, както всяка година между другото, щях аз да спечеля първото място.Първоначално написано от д-р Грешков
Не разбивам драги госте, а лекувам.Първоначално написано от Анонимко
Патока не става?
Първоначално написано от д-р Грешков
Отново сте прав, колега.
А мечето Ръккспин ми дължи пари!!!![]()
Патока не става?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Когато момичето достига до оргазъм, чувството, което изпитва е всякаш ще се напишка. Няма нищо ненормално при това. Просто при някои момичета това усещане е по-силно, отколкото при други.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!