.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

"Приятелките" да свалят вашите мъже.

Не съм пускала никога тема тук и не знам дали е за този раздел, НО реших, че е хубаво да се допитам какво е мнението ви за такъв тип ситуация.
    Две мои познати, те двете се водят най-добри приятелки една на друга, НО едната винаги сваля мъжете на другата. В момента, в който тръгне да сваля някой, другата хоп, дай да го свалям аз. В момента са скарани, защото си позволи даже да преспи с един мъж, към който другата си имаше да го наречем влечение. Преди седмица си излизаме по заведения с това момиче "свалячката" и какво, харесвам някой и нещата си вървят както си трябва, но през десетте минути, в които съм навън и говоря по телефона, връщам се и какво - тя се натиска с него. Ок, не направих проблем, реших, че няма за какво да се разправям за глупости. По-късно същото вечер тя си тръгна да прави секс със него и ме остави сама.
    Снощи тя е излизала с една моя приятелка на морето в Мания и приятелката ми звъни в 4 през нощта ядосана, че онази се натискала със всеки, който тя си харесала.
    За мен това си е чисто избиване на комплекси.Момичето не е особена красавица и види ли някой, че обръща внимание на нейна приятелка, а на нея не, дай да го вземем. Да не говорим, че е на 20 години, преди 2 месеца за пръв път прави секс и сега държанието й е на точно комплексирано момиченце и се опитва да навакса всичко пропуснато през тийнейджърските години, ама е смешно и не й отива на годинките.
    Та на вас случвало ли ви се е подобно нещо и изобщо как гледате на това,защото за мен това са си често комплексарски истории.

Фен
    Град
    BG
    На мен лично подобно нещо не ми се е случвало...и надявам се да не ми се случи....Понякога с най-добрата ми приятелка си харесваме един и същ човек, но не го сваляме и двете...това е тъпо и според мен е чисто избиване на комплекси...Един вид, за да покажеш, че можеш да имаш всеки мъж...
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Аз имам една приятелка която се опита да се натиска на гаджето ми също така на един мой приятел за който знае че се харесваме.......а бе нямам думи..но е супер гадно
    даже първо вика той не е за тебе,не ми харесвате като двойка,тоя е грозен ,а после им се бута...леле как се дразна,а тя си няма гадже ,а само се сваля на некви и те после я заебат много ми е гот така хаха да и се смия....

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Тва е много,много тъпо!Как може още да движите с тоя парцал!Не ми се е случвало нищо такова,аз и моите приятелки сме си обещали,че няма да се скараме за момче!Понякога се получават малко объркваций,например:някоя от нас харесва едно момче,а то пък харесва някоя друга от нас,естественно че това момиче което е лудо по него ще излезе с него!
    На ваше място бих казала на тая лигла да си гледа работата!Тъкмо като не излзиа с вас,няма да има кой да ви краде гаджетата
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: "Приятелките" да свалят вашите мъже.

Цитирай Първоначално написано от Депутатска Щерка
    Не съм пускала никога тема тук и не знам дали е за този раздел, НО реших, че е хубаво да се допитам какво е мнението ви за такъв тип ситуация.
    Две мои познати, те двете се водят най-добри приятелки една на друга, НО едната винаги сваля мъжете на другата. В момента, в който тръгне да сваля някой, другата хоп, дай да го свалям аз. В момента са скарани, защото си позволи даже да преспи с един мъж, към който другата си имаше да го наречем влечение. Преди седмица си излизаме по заведения с това момиче "свалячката" и какво, харесвам някой и нещата си вървят както си трябва, но през десетте минути, в които съм навън и говоря по телефона, връщам се и какво - тя се натиска с него. Ок, не направих проблем, реших, че няма за какво да се разправям за глупости. По-късно същото вечер тя си тръгна да прави секс със него и ме остави сама.
    Снощи тя е излизала с една моя приятелка на морето в Мания и приятелката ми звъни в 4 през нощта ядосана, че онази се натискала със всеки, който тя си харесала.
    За мен това си е чисто избиване на комплекси.Момичето не е особена красавица и види ли някой, че обръща внимание на нейна приятелка, а на нея не, дай да го вземем. Да не говорим, че е на 20 години, преди 2 месеца за пръв път прави секс и сега държанието й е на точно комплексирано момиченце и се опитва да навакса всичко пропуснато през тийнейджърските години, ама е смешно и не й отива на годинките.
    Та на вас случвало ли ви се е подобно нещо и изобщо как гледате на това,защото за мен това са си често комплексарски истории.
    Колко позната история...имам абсолютно същия проблем със "най-добрите ми приятелки".Харесах си аз едно момче...вече 2 год и тъкмо почва да става нещо и едната реши че го харесва.И аз за да не се карам с нея и го оставих(въпреки че страшно много ми харесваше 2 години все пак) и тя какво направи излиза един...два...три пъти с него той хлътна по нея и тя кво се лигави и го заряза и ся е с някъв друг.И той ся се чуди кво да прай.Ппреди това му бях казала че така ще стане,зашото все пак ми е приятелка и я познавам много добре,но той не ме послуша,а приятелите му решиха че го правя нарочно за да ги разделя(а го направих с най-добри чувствата,щото все пак и него си ценямного и не искам да го гледам да страда)...стана ми супер обидно и си замълчах,повече нищо не казах.И сега когато видя че бях права пак се върна при мен,но вече е късно.
    Другата ми "най-добра" приятелка харесах си аз едно момче...тя реши че и тя го харесва.Добре оставих го харесах си друг.С нейната връзка не стана нищо и тя реши че тогава харесва "моето" момче с което бях и нали съм добра приятелка оставих и него.И сега от около 2 седмици се забивах с един пич и вчера излизаме нии на кафе с "приятелката ми" и тя ми казва "Обещай че няма да ми се сърдиш ако ти кажа...ами ходя със ....(моето момче) т'ва вече ми дойде в повече й им теглих една на всичките!Писна ми!

Голям фен
    Prosto e razkaraite ot kompaniqta si ,kato e dalech ot vas da si pravi kakvoto si iska ... A tova che e chisto izbivane na kompaleksi e vqrno zashtoto bratovchetka mi (koqto sled nqkolko meseca pravi 21 ) predi 1 mesec zapochna da izliza s momcheta i po diskoteki i e kato nqkoq razgonena tineidjarka
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Фен
    Град
    по света и у нас
    Predi godina moq priqtelka svalq6e gadjeto mi ama az i dadoh da se razbere,estestveno ve4e ne mi e priqtelka (nikoq istinska priqtelka ne bi go napravila)

Голям фен
    lele takova ne6to do sega ne bqh chuvala. moje bi trqbva da govori6 s neq, da i kaje6 4e na nikoq ot vas ne e priqtno dyrjanieto i, i 4e trqbva da go promeni, ako iska da ostane va6a priqtelka

Мега фен Аватара на koalka
    Тези момичета си личат от километри.Мислят се за голямата работа и могат да имат всяко момче.Просто,ако случа на такава "приятелка" веднага ще си прекъсна отношенията с нея.А тея там,където ски крадат момчетата просто не могат да се нарекат приятелки.

Guest
    "...Не така, евтина си мила!
    Не така, ох какво си пила?!
    Ама много лошо се излагаш,
    второ качество като предлагаш!!..."

Поздрави твойта "приятелка" с тая песен!

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Dam

Poznata istoriq.Predi vreme imah priqtelka, koqto misleh che e priqtelka v bukvalniq smisul na dumata, obache vseki pat kogato az si haresah nqkoe momche, i tukmo da stanat rabotite tq vse tam se burkashe.Vurteshe nqkakvi intrigi.V kraina smetka si padnah po edno momche, bqh s nego a tq uspq da ni razdeli...Kakvo da ti kaja na 18 godini sam i ne moje da mi go pobere glavata kak moje da ima takiva hora?!Prosto ibati kompleksite ibati to nikakvo samochuvsvie nqma.Takuv chovek si e bash podvlasten na chujdoto mnenie, puk i do kolkoto vijdam ti kaza che tq se opitva da navaksa vsichko propusnato prez teen-godini.Ne se ochudvai, vse pak izbiva kompleksi.Uspeh ti pojelavam s tfa momiche dano se opravqt neshtata i i doide akula v glavata!

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    "...Не така, евтина си мила!
    Не така, ох какво си пила?!
    Ама много лошо се излагаш,
    второ качество като предлагаш!!..."

Поздрави твойта "приятелка" с тая песен!

haha hitroooo =D> =D> =D>
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Депутатска Щерка, много са подходящи кавичките, които си използвала за случая. Направи си сама изводите. Някои хора не заслужават нищо...а тази 'девойка' е една от тях. Просто я умножи по нула...аз лично това бих направила. Това същество е жалко и смешно...заслужава ли си вниманието изобщо?

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Е и на мен ми е позната, една приятелка така флиртуваше с момчето което харесвам (не знам дали го е правила без да иска) тфа е наи-гадното нещо
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Guest
    Мхмхм... Искам само да попитам нещо: Защо употребявате въобще думата "приятел" в тази тема?

П.П. Иначе имам само дума да казвам - жени. Толкова ви струва приятелството на повечето...

Голям фен
    Град
    Бургас
    Далеч от такива женски индивиди (само възпитанието ме спира да ги нарека с думите, които напират да излязат от устата)...нека сами си развалят живота...да не въвличат и други...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    E na tva az ne mu vikam priqtelka a parcal koito izbiva kompleksi kudeto netrqbva...Imah i az edna taka "nai-dobra priqtelka".Imashe edno momceh v koeto az mnogo mnogo otdavna se bqh zagledala i se svalqhme kogatos e videhme i vednuj tq beshe doshla s emn v kvartala mi (momcheto e ot tuk) i gi zapoznah tam 3to 5to...I tukmo trugnahme da se zaribqvame s tva momche i az zaminah za 1 den na selo i kogato se vurnah te veche bqha trugnali..Kato gi vidqh mi stana losho naprvao..Az nali q pitah kvo stava 3to 5to a tq vika che bili izlqzli denq kogato sum bila na selo izkarali si mnogo dobre i dura bura...Lele kolko bqh bqsna togava sled nqma i 2 sedmici toi q zaeba i tq qkooo se beshe zduhala i doide s cqlata si naglost pri mene da q uteshavam..Lele kak gi mrazq takiva.... BLQQQQQQQ
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на iiirish
    абе тия момчета не са ли разбрали вече що за стока е тая ваша "приятелка" че й угаждат на флиртовете

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    охо...колко ги има около мен

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    ebati i priqtelkite..................................
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

За мое щастие нямам такива "приятелки".
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мхмхм... Искам само да попитам нещо: Защо употребявате въобще думата "приятел" в тази тема?

П.П. Иначе имам само дума да казвам - жени. Толкова ви струва приятелството на повечето...
    prav si...na povecheto...ta istoriqta mi e mn poznata i na men...1.ot tova priqtelstvo-NIKOGA....2.gledai si jivota
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Guest

Re: "Приятелките" да свалят вашите мъже.

Цитирай Първоначално написано от Elektra_x
    Цитирай Първоначално написано от Депутатска Щерка
    Колко позната история...имам абсолютно същия проблем със "най-добрите ми приятелки".Харесах си аз едно момче...вече 2 год и тъкмо почва да става нещо и едната реши че го харесва.И аз за да не се карам с нея и го оставих(въпреки че страшно много ми харесваше 2 години все пак) и тя какво направи излиза един...два...три пъти с него той хлътна по нея и тя кво се лигави и го заряза и ся е с някъв друг.И той ся се чуди кво да прай.Ппреди това му бях казала че така ще стане,зашото все пак ми е приятелка и я познавам много добре,но той не ме послуша,а приятелите му решиха че го правя нарочно за да ги разделя(а го направих с най-добри чувствата,щото все пак и него си ценямного и не искам да го гледам да страда)...стана ми супер обидно и си замълчах,повече нищо не казах.И сега когато видя че бях права пак се върна при мен,но вече е късно.
    Другата ми "най-добра" приятелка харесах си аз едно момче...тя реши че и тя го харесва.Добре оставих го харесах си друг.С нейната връзка не стана нищо и тя реши че тогава харесва "моето" момче с което бях и нали съм добра приятелка оставих и него.И сега от около 2 седмици се забивах с един пич и вчера излизаме нии на кафе с "приятелката ми" и тя ми казва "Обещай че няма да ми се сърдиш ако ти кажа...ами ходя със ....(моето момче) т'ва вече ми дойде в повече й им теглих една на всичките!Писна ми!
    Elektra_x mn podkrepqm poslednoto ti izre4enie,za6toto vse pak i az imam nqkakva zasluga za nego a za vtoroto mom4e za koeto kaza 4e e "пич" nesam mn saglasna,no 6tom ti haresva nikakav problem ot moq strana,a za vtorata "priqtelka" prosto nz s kakvi dumi da opi6a postupkata i..ne 4e na 1-ta moga.No nali znae6 az nikoga nqma da napravq takova NE6TO :P

Повече от фен
    От най-добри приятелки стават и най-добри предателки .

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от the^one
    От най-добри приятелки стават и най-добри предателки .
    чак пък толкова ли..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си