.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Guest

Re: Moderated: Момчета, как бихте реагирали ако гаджето ви..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    значи момчета как бихте реагирали ако гаджето ви ви каже че я е срам да се саблече пред вас защото малките й срамни устни са по-големи или как да кажа... хм.. увиснали леко. какво ще й кажете? а и също така как бихте се почуствали като знаете че срамните й устни са такива. ноооооо тва сичкото щее при положение че адски много я обичате и бихте направили всичко за нея. надявам се да ме разбрахте. моля отговорете
    az mislq 4e nqm smisal da ti otgovqrqm ti sam/a go napisa vav posledniq si red

Guest
    kakvo iska6e da kaje6 Lyv4eto` 4e toi kato me obi44a i bi napravil vsi4ko za men nqma da go pritesni toq problem li? to daje neznam tva dali e rpoblem ama men me kompleksira...

Guest
    kakvo iska6e da kaje6 Lyv4eto` 4e toi kato me obi44a i bi napravil vsi4ko za men nqma da go pritesni toq problem li? to daje neznam tva dali e rpoblem ama men me kompleksira...
    da to4no tova kazah pone s1dq po sebe si. no mislq 4e vsqko mom4e misli kato mene za nego priqtelkata mu e prekrasna bez zna4enie kak izglejda tq za drugite .

edin sluchaen
    Guest
    axxx kak shte reagiram.... shte q subleka i posle shte q obija cqlta i shte se zadurja nai mn na onova mqsto ot koeto se sramuva ... sled tova shte q butna na legloto i na drugiq den shte pripqva " lobov li e ? lobov ili zemetresenie " spoko we sexy

Guest
    ako moje kazvaite o6te mneniq pls 4e qko se kompleksiram

Голям фен

Re: Moderated: Момчета, как бихте реагирали ако гаджето ви..

... малките й срамни устни са по-големи или как да кажа... хм.. увиснали леко.[/b]
    Видя ли ги най-накрая?
    Колко са големи, бе байчо?
    Да не са като вътрешни гуми от ГАЗ-ка 53?
    Ако е така, девойчето значи е доста разработено, независимо с какви сладки думи ти се кълне и какви бисерни крокодилски сълзи рони по същото време, хи-хи-хи...
    Животът е БРЯГ!

Повече от фен
    i 6to 6te se spuka6 ot smqh?
    6toto nikoq ne e tolko tupa da kaje podobna glupost. a tq ako e takava zarejiq.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си