- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Момчета, как бихте реагирали ако гаджето ви...
az mislq 4e nqm smisal da ti otgovqrqm ti sam/a go napisa vav posledniq si redПървоначално написано от Анонимко
![]()
kakvo iska6e da kaje6 Lyv4eto` 4e toi kato me obi44a i bi napravil vsi4ko za men nqma da go pritesni toq problem li? to daje neznam tva dali e rpoblem ama men me kompleksira...
da to4no tova kazah pone s1dq po sebe si. no mislq 4e vsqko mom4e misli kato mene za nego priqtelkata mu e prekrasna bez zna4enie kak izglejda tq za drugite .Първоначално написано от Анонимко
axxx kak shte reagiram.... shte q subleka i posle shte q obija cqlta i shte se zadurja nai mn na onova mqsto ot koeto se sramuva ... sled tova shte q butna na legloto i na drugiq den shte pripqva " lobov li e ? lobov ili zemetresenie " spoko we sexy
ako moje kazvaite o6te mneniq pls 4e qko se kompleksiram
Видя ли ги най-накрая?Първоначално написано от Анонимко
Колко са големи, бе байчо?![]()
Да не са като вътрешни гуми от ГАЗ-ка 53?
Ако е така, девойчето значи е доста разработено, независимо с какви сладки думи ти се кълне и какви бисерни крокодилски сълзи рони по същото време, хи-хи-хи...![]()
Животът е БРЯГ!
6toto nikoq ne e tolko tupa da kaje podobna glupost. a tq ako e takava zarejiq.Първоначално написано от Анонимко
![]()