- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скъсан Презерватив Въпрос?
здр. та накратко правихме си нии работата и незнайно защо от 2 седмици насам се ни се късат кондомитета и този пат беше така само дето аз предположих 4е може да се е скъсал и го изкарах преди да сварша сигорно 5 сек преди това. Та въпроса ми е отделят ли се някакви сперматозоди преди да свърши мъжа или с 2 думи или шанс да стаам татко ..
![]()
Razbira se ,4e mom4eto otdelq spermozoidi predi da svur6i-te se sadurjat v te4nostta,koqto otdelq6.A otnosno tova dali 6te stava6 tatko...ima 6ans i za tova e nai-dobre momi4eto da pie postinor,za da ste po-sigurni i da nqmate iznenadi.
Разбира се, че нищо не се разбира!![]()
Животът е БРЯГ!
проблема е там 4е тя пи постинор преди 2 седмици и дали не е вредно ?Първоначално написано от anichkaaa
![]()
Има много такива теми...няма значение.Да,има опастност момичето да забременее,макар че опастноста е малка.
При такива проблеми с късане на кондоми,предлагам:Първоначално написано от Анонимко
1.Проверявайте още преди да отворите пакетчето дали излиза от него въздух.
2.Спрете да купувате от онези с малиновия вкус,не се правете за 20 ст.,все пак.
3.Не дръжте презервативите в портмоне,моля! 3-те чавета,дето ми скачат тук го доказват.![]()
I'm good at everything...except stomatology.
Не съм чела всички теми , извинявам се ако казвам нещо вече написано ..
така .. в предеякулационната течност , която момчето изхвърля има минимален брой сперматозоиди , но все пак ги има , така че всички много да внимават , защото вероятността да се забременее не е чак толкова малка.
ima ama mn malka veroqtnost da stane6 tatko ako si bil s prezervativ i ne si svyr6il v neq ni6to 4e se e skysal...kolkoto za postinora ako ne i e idvalo ne trqbva da pie pak 6toto ako ste 4eli oputvaneto 6tqhte da pro4etete 4e v edin cikyl ne se pie dva pyti ne trqbva!!!
DoN't WoRRy, Be HaPPy
Ха!
Рошличка.
Остава и Мърличка да се появи...![]()
Животът е БРЯГ!
Да, има вероятност да настъпи бременност. В тази течност също се съдържат сперматозоиди, макар и минимален брой. Не можеш да я накараш да пие Простинор щом го е пила преди 2 седмици, трябва да има разлика от около 6 месеца. За съжаление, колкото и гадно да звучи сега само можете да чакате и да се надявате да не е станал гаф. И още нещо, изяснете си причината за късането на презервативите ви.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Xa mi kakvi prezervativi izpolzvate kato tolkova vi e strah ot zabremenqvane pone si kupuvaite ka4estveni prezervativi de. Durexa moje da sa po skapi ama problemi s tqh nqma da imate garantiram!!! Ako zemate nqkvi ot 20st mnoo qsno 4e 6te se kasat.
If you want to be пиян
drink rakiq not айрян
Ama izob6to ne sym syglasen...pomnq,4e sefteto mi be6e s Durex i se skysa...dobre,4e momi4eto ima6e edin Cool da zakrepim polojenieto!Durexa moje da sa po skapi ama problemi s tqh nqma da imate garantiram!!!
emi priqtelqt mi vinagi e kupuval durex i nikoga ni6to ne e stavalo nito sa se kasli nito ni6to neznam li4no az sam mnogo dovolna
If you want to be пиян
drink rakiq not айрян
На мен Durex ми се е късал само веднъж. За сега и аз съм на мнението, че са най-добрите, но винаги не е късно да стане някой гаф.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
предимно спортекс и дурекс по рядко ..
Първоначално написано от Анонимко
a kude i svur6i vurxu gurdite?......
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>