- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички спят... не е ли романтично...
Вие как мислите??
Em i az ne spinkam bei Typeq ....struva mi se adski romantichnu![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
романтично.....дам..... :P
I’m your truth, telling lies I’m your reasoned alibis I’m inside open your eyes I’m you.....
Знаех си, че не само аз съм луд тук \/
heiii i az ne spq :}}} az sushto lafq s priqtela mi :}}}}
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
moito govedce spi![]()
I’m your truth, telling lies I’m your reasoned alibis I’m inside open your eyes I’m you.....
Толкова е романтично ... че някой като автора на темата е умрял от скука за да я напише ...
Ъхъхъх мдаПървоначално написано от ton1
Еми по това време какво друго да се прави...много ми дойде кафето снощи
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
t.e nie ve4e ne si govorim.... nie sme pred razdqla.....![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
ЯкоПървоначално написано от LSD^Lady
![]()
Кой с кого не си говориПървоначално написано от LSD^Lady
?
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
karame se.....![]()
![]()
Обичам те мило {}{P}{}
С гаджето ли?
Малко като е късно трудно зацепвам,а и ми гърми неприлично силно КОЯN в ушите![]()
-Мръсен старец.
da... i neshtata ne sa na dobre :{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Обичам те мило {}{P}{}
За какво сте се скарали.Разкажи по-подробно,че като може и останалата част от обществото да помага,когато се събуди![]()
-Мръсен старец.
По-скоро е някак странно...милиони хора спят....интересноТоест вече едва ли спят,но....
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
na men po romantichno mi zvuchi....da e tumno da ima zvezdi i luna i da se razhojdam nqkude...a ne da spq....
Вече се събудихме и не е романтично
ама да има и с кои да се разхождаш 6тото сам /а не е интереснуПървоначално написано от BeBencEto
za kvo da spq ???
1 ot san spomeni nqma
2. vmesto da spq moje da si karkam biri4ka nqkade![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
az ne spq![]()
![]()