- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- One Tree Hill
Хмм не съм чувал че ще го дават по канал 1
пак за 4 сезон сега септември октомври трябва да почне
много готино сериалче и не е бозаво като О.С.
На 27 септември е премиерата на 1 епизод 4 сезон.
А по Канал 1 още не се знае кога ще го дават , но ще е до края на годината![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Доколкото знам още не е обявена дата кога ще почнат да го излъчват по Канал 1Първоначално написано от Mileniuma
А четвъртият сезон премиерата в САЩ е на 27 септември демек при нас в нета ще излезе два-три дена по късно.
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
www.oth.ggbit.info potyrsi,moje da pi6e ne6to...
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Какво повече искаш ? Това е , което съм го чела в българският форум а там пише всичко... демек няма нищо повечеПървоначално написано от Mileniuma
![]()
prekalqva6Първоначално написано от Mileniuma
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
prekalqva6[/quote]
Ne6to protiv li ima6?[/quote]не,но това е всичко за сега а ти искаш и още,еми сори но ний не сме енциклопедии![]()
PLS PLS PLS [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<Първоначално написано от Mileniuma
one.tree.hill.s02e20.hdtv-lol.avi
one.tree.hill.222-223.hdtv-lol.avi (тука май са заедно 22 и 23 епизод)
One Tree Hill - The Complete Second Season.torrent
някой може ли да ми даде линк към музиката на 3тия сезон :-D
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Ми ако не може..Първоначално написано от Грахче
![]()
Разрове се из тази тема !
Ееее най после да се усетят а не да пускат постоянно плакати на едни и същи "звезди" ... мерси за инфотоПървоначално написано от Mileniuma
![]()
Да. Изключително нахална си.Първоначално написано от Mileniuma