- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- One Tree Hill
Е кво като умря внезапно?Според мен щеше да й каже докато се сприятеляваха.Не че е кой знае колко лесно да кажеш "Ей,аз съм ти новата майка,имаш брат." Ама се пак щеше да й каже лично а не с бележка.Първоначално написано от piFka_LP
Не мислите ли че Дерек и Пейтан са чудесна двойка ?![]()
Go Go Дейтан![]()
eee ne.5 epizod e velik.
treilyr za 6ti?nqkoi moje li da dade?
ПРОМОПървоначално написано от Jenninka
Субтитри за промото
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Мерси![]()
оо много як епизод супер най после разбраха какъв е Дерем ама кат падна после де изчезна ейй кога ще дойде събота![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Това е истинска любов ве. Просто момчето е силно влюбено в момичето. Постоянно ревете че не ви обичат и като го направят го отблъсквате. Пейтан не оценява това което има, а именно едно много хубаво и мило момче. Дерек е от любов жесток ;щПървоначално написано от piFka_LP
ХАХАХ истинска любов не видя ли как щеше да я убия ,как я хвърли на леглото тя кат се разрева добре че дойде брат й че..ама тоя къв е черен малее много интересно стана![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
На това му се вика страст ;ППървоначално написано от piFka_LP
От удоволствие се разрева ;щПървоначално написано от piFka_LP
Тоз май не и е брат, а поредния обожател ;PПървоначално написано от piFka_LP
Мълчи си, че хората ти се връзватПървоначално написано от Inn0c3nCe
![]()
![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
Еееее писна ми вечееее ! Ти знаеш ли как се използва ТОЗИ САЙТ ??!Първоначално написано от Mileniuma
Като и гледам постовете се чудя как въобще е успяла да се регистрира в този форумПървоначално написано от ComiX
![]()
Това между Пейтън и Дерек било страст?!![]()
Господи, убий ме, ама такава страст не бих си пожелала и на врага
![]()
Най - малкото той искаше да я изнасили или убие, за каква обич говорим?!
А и страстта май беше само от негова страна, не от нейна
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Мани я ве тя му се праи на недостъпна за да я желае още повече.Първоначално написано от sherry
Чакай да видиш другия епизод Пейтан ще почне да го дири ма той ще и е сърдит но той е добра душица и ще и прости и ще се съберат ;щ
ще ме извинявате за тъпия въпрос ама да не го дават по канал 1?
Все още не!И не се знае кога ще го пуснат.Първоначално написано от Анонимко