- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- One Tree Hill
След като си видяла всичко в гугъл и фен сайта на ОТХ, как очакваш да има другиНие да не сме фото студио....Очевидно е, че не можем да ти намерим други. Спри да питаш едно и също.
... ? ПРЕСТАНИ ВЕЧЕ!ДРАЗНИШ!Ок темата си е твоя... ама така ли трябва да я осираш?Всеки втори пост е твой с някви тъпи въпроси, на които отговорите са в българския официален сайт на сериала!Ебати и мързела!Първоначално написано от Mileniuma
А обиди ме сега!![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Не се заяждам ми ти казвам, че това твойто е гооооляммм мързел при положение, че ти казахме няколко пъти че всичко, което търсиш го има във фен сайта!Първоначално написано от Mileniuma
Мърморя... ахХАхахАХ... аз поне отговарям и помагам, а не задавам тъпи въпроси!![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
da si doidem na vyprosa...Noviq epizod izleze li?
само знам че бъдешия нещо му се кефеше
педал!
а ти кво каза...Първоначално написано от forrzi
че е прекалено чувствителен за да е хетеро
Чак другият четвъртък.Първоначално написано от Jenninka
Нали беше всеки?Що през 1 тоя път?
ааааааааааа вярно лиПървоначално написано от Mileniuma
тъкмо ми се гледаха старите епизоди
а какво мислите вия за това че отн ще стане
популярен имам впредвид досега беше
един вид ъндъргроунд ;]
и не бяхме много тези които го гледаха
сега всяко второ лапе ще го гледа
а знаете ли кое ще е най лошото ...
сега що го дублират и кой знае какви гласове ще им
наслагат ;]
И аз тва си мислих..Точно за тва няма и да го гледам по телевизията.Първоначално написано от Inn0c3nCe
Kakvo stana s novata seriq izleze li?
и аз преди малко четох тази статия не е нищо особено според мен офф чакам субтитрите да излязат че да гледам филма че вече втора седмицаПървоначално написано от Mileniuma
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
как се казва песента която пускат коато тя се бие на ринга с Дерек ако някой знае моля да каже поне името и мерси предварително![]()
It's meeting the man of my dreams
and then meeting his beautiful wife